lördag 15 september 2012

Har tvättat idag;)

Kanske heter det att jag har bykt idag istället, för normalt sett ser det inte ut så här när jag tvättar:-))

 Ännu en underbar höstdag som jag skall ta tillvara, är bara hemma och äter plus att jag låter maten sjunka ner här vid datorn en stund efter förmiddagens besök i Ljusfallshammar.

Ha en forsatt skön helg!
annette

11 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Tur inte jag behöver tvätta så till familjen- skulle inte få göra annat än tvätta då;)

Kram Annica

Jane sa...

Ja, på sommaren går det väl an att tvätta så där men fy för att tvätta på vintern! Kvinnorna måste ha fått värk i armar och händer efter all storbyk.
Solen har visat sig från sin bästa sida idag :) Tyvärr var jag inte ute så mycket, blev intervjuad och filmad av ett gäng ungdomar som går estetiska linjen här. De hade som uppgift att prata med en konstnär om arbete, arbetsmiljö och om samtidskonst - kul :) speciellt att räknas som konstnär ;)) I morr´n blir det kollo, måste försöka rädda det som går av mitt sönderblåsta plommonträd :/

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Pysselfarmor sa...

Ja tänk här kommer nu pysselfarmor'n som inte är 100 år och säger att så tvättat min mamma kläder tills jag var runt nio år. Vi hade ingen el och det fanns bara kallt vatten i kranen inne i huset. Vilka tider man varit med om - känner mig som Hedenhös, men samtidigt ger det mig perspektiv på livet och inser att jag själv gjort en "väldans resa" i livet.

Vädret har varit superbt i helgen - vi har varit på mc-tur till Engelsberg, världskulturarvet.

Pysselfarmor sa...

men jistarns jag blev så upptagen med att tänka bakåt i tiden att jag glömde säga att det är som vanligt otroligt fina bilder...vilken känsla flickan tvättar sin tvätt! Du har också en härligt "gammaldags ton", jag tror du förstår vad jag menar, i bilderna.

AnnaKK sa...

Var en sväng på Second Hand med dottern i lördags, och då fick hon syn på en gammal tvättbräda som hon nästan blev lite sugen på att köpa. Frågade henne om hon visste vad det var, och det visste hon faktiskt. Men jag undrar just om hon verkligen hade tänkt ha den att tvätta med, om hon hade köpt den!? Den hade säkert blivit förvandlad till något helt annat... Förmodligen hade hon målat den vit också! ;-) Så det var nog bäst att den blev kvar i butiken, och förhoppningsvis hamnar på ett ställe där den får fortsätta vara just en gammal tvättbräda. :-)

Della sa...

Och så himla länge sedan var det ju egentligen inte.

Pumita sa...

Superfina bilder, riktigt snyggt redigerade!

Paula i pörtet sa...

Underbara foton! Skolorna brukar ibland ordna dagar då man lever som förr i tiden, undrar om inte dina bilder är från en sådan? Det är nog nyttigt o dessutom skoj för ungarna att uppleva och att själva få dona o inte bara stå på ett museum. Att klappa tvätt ja jisses, det har inte ens jag behövt göra.
Idag kom maken på att vi inte får ha djur i den hyrda flyttbilen! Hmmm måste antagligen bli en sväng med lilla bilen på fredag, då får nog jag stanna kvar, kan inte lämna kissarna i en tom lägenhet!
Kramen

Arto sa...

Hej
Underbart "retro" redigerade bilder.
Mvh Arto

Dragos sa...

Underbara bilder!