fredag 3 augusti 2012

Undrar vad som finns inuti!?

Lite läbbigt tycker jag, undrar om det är fullt med sådana där svarta kryp inuti, skulle ju vara intressant att veta vad det skall bli av dom små svarta!
Hade gärna fotat detta makro, men den möjligheten fanns inte just då!


Ha en bra dag!

annette

5 kommentarer:

Jane sa...

Usch, de är nästan lite läskiga! För många år sedan när jag var på besök hos min dåvarande svägerska (i Norra Ängby, Sthlm)gick vi en promenad med hundarna. Intill en sjö var det ett helt område som var totalt kalätet och fullt med sådana där "bon" i träden. Spöklikt ... det hade passat i vilken skräckfilm som helst. Vad det blir av dem har jag ingen aning om. Måste googla lite, det är ju lite spännande :)

Jane sa...

visst är det tråkigt när det drar iväg med priserna för kolonierna, det är ju inte "andemeningen" med dem så. Min köpte jag för 40.000, nu när jag renoverat och fixat hela tomten skulle jag lätt få ut ca 275.000. Vår förening gillar inte heller att priserna går upp, det innebär att arrendet till kommunen ökar och vi får betala mkt mer i årsavgifter. Inga äldre har råd att ha sina stugor kvar. Ledsamt!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ser lite läskigt ut...

Kram Annica

Pysselfarmor sa...

Jag tror det är en spinnarlarv, men jag ser inte riktigt hur larven ser ut men här kan du titta och kanske kan du se det....björkspinnare kanske...

http://www.artportalen.se/bugs/bugs_gallery.asp?art_leaf=True&artid=201175

Ninni sa...

Usch vad läbbiga de är. Men visst blir man lite nyfiken på vad det är och hur det ser ut där inne i "nätet".