söndag 19 augusti 2012

Söndag

Söndag, fy sjutton så snabbt helgen försvann, här har vi högsommarvärme, just nu 27 grader varmt på termometern i köket.
Mest njutit ute och idag även plockat lite kantareller, men jag plockade bara några liter, lite lagom att rensa på halvtimme,finns säkert mer att hämta nästa helg:)
Här ett par fönster som jag är lite "kär" i, hoppas det framgår att "gardinerna" är klippta av gamla dagstidningar, passade så bra ihop med dom riktigt gamla byggnaderna!


Hoppas Ni alla fått ta del av det underbara sensommarvädret!

Ha en bra start på veckan!
annette

9 kommentarer:

Jane sa...

Praktiskt med pappersgardiner, ingen tvätt :) Helt underbara fönster och träet runt om är fantastiskt.
Här har det också varit varmt och skönt men den dagliga, nu obligatoriska regnskuren/arna kom ju framåt eftermiddagen. Var ute vid Böna fyr och fotade, de hade jubileum med lite trevliga aktiviteter på gång. Min överskottstid löste sig, en annan lärare tog den, skönt! Annars hade jag gått på knäna lagom till jul och sjukskriven på vårterminen, ha ha.

Pumita sa...

Inga bilder på din skörd? Eller har du slutat att vara uppkäftig nu? ;)

Jag bara älskar de där gardinerna! Det var det första jag såg faktiskt innan jag läste texten. Kanonfina bilder! :)

llh sa...

Vilka fönster och vilka gardiner! Jag blir helt lycklig, suveräna bilder :)

BrittMarie sa...

Vilka häftiga gardiner!! Ha en fin vecka!
Kram

AnnaKK sa...

Jo, blicken drogs direkt till gardinerna i dessa foton, måste jag säga. Så häftigt!!! Och vackert också, faktiskt!!! :-)

Här har kantarellerna torkat bort - iallafall tillfälligtvis. Och lika bra det, för under hela juli kändes det som att vi käkade kantareller typ åtta dar i veckan! <:-) Om några veckor kommer trattkantarellerna, och då får man väl på´t igen... :-)

Pysselfarmor sa...

men så läckra pappersgardiner! Det tror jag att jag ska "apa efter" och klippa till lilla köksfönstret i norr...slipper ju tvätta dem då utan bara slänga och göra nya när de är fulla med os och guckelimuck
;-))

näver- och torvtaket får mig att tänka på farmor och farfars hus! Det står fortfarande kvar på gården som jag äger tillsammans med mina syskon...

Malin Aurora sa...

Åh så vackra bilder!

Bonnfrua sa...

underbara fönster! FASt här hos mig vill jag nog ha lite mer vattentåliga gardiner. :-)
Men helt klart passar de där de är satta!

Söndagskvällen var varm på jobbet kan man säga! Dels varmt i luften ute (skönt) men sicken fart det var överallt, och jag behövdes på ett flertal ställen, helst samtidigt. :-)
Men en sak är säker, äldreboenden (nyproducerade som äldre) är fruktansvärt svår att vädra ur instängd klibbig åskluft. Mer än en personal längtade hem till duschen...

Paula i pörtet sa...

Underbar byggnad, jag har sett tidningspapper som tapeter men definitivt inte som gardiner, kreativt tänkt! Kanske ska jag börja samla på mig lite tidningar inför flytten, hihi
Det var inte Vanessa med pappa som var på besök utan Hasses son Fredrik med Melissa. Vanessa träffar jag de gånger jag är hos dottern i Falun.
Däremot blir det träff med hela Hasses släkt i helgen som kommer, bäst att börja ladda inför Stockholmsresan...
Kramen