tisdag 14 augusti 2012

Rost!

Den här delen av en gammal spade hittade jag slängd ute i naturen, tog givetvis hand om den en stund så den fick förevigas på en lämplig plats.
Tycker den var så vacker, tyvärr hade jag ingen möjlighet att bära hem den, men jag lät den stå kvar och lysa upp där jag fotade den!


Nu ut i skogen och njuta en stund av kvällen!
Ha det gott!
annette

9 kommentarer:

Pumita sa...

Rostfärgat är så snyggt! Men kanske enklast att låta den ligga kvar... kan bli för mycket bråte att ta hand om annars. :)

Bonnfrua sa...

Om du gräver i sand med den så försvinner en del av rosten! Makens plog ser alltidbrostig ut på våren men efter en stund så är den så blank o fin så!

Btw vi offentliganställda får nöja oss med en rivstart! Önskade idag att jag hade din kunskap när ett lite udda prov skulle fixas, som alltid fick lio.se hjälpa mig när kunskapen fattades. Tur att den hjälpen finns när inte allt finns i skallen!!!

Inger sa...

Ja tänk vad en spade kan vara fin..där den står..Jobbigare om man måste gräva med den...
Du är ett geni som hittar fina objekt att fota...
Ha det så fint i sensommarsolen..kramen.

Inger sa...

åhhh jag scrollade ner och såg dina tidigare inlägg,,du verkar ha haft en fin semester...underbara bilder...ja det är ju inte alla som kan mjukstarta...ofta är det ju bara full rulle direkt.. Skönt kan jag säga att jag slipper det nu..Men kommer ju ihåg.kramizar

Jane sa...

Vad det är vackert med rost och speciellt med träet bakom, snygga färger ihop. Det var bra att du lät den stå där och inte ligga kvar i naturen, tänker på stackars djur som kan göra illa sig ...
Idag kunde jag inte hålla mig för skratt när jag öppnade jobbmailen. Vi hade fått utskickat till oss bildspelet som talade om för oss hur vi skulle "mjukstarta" ... ifall vi inte kom ihåg hur vi skulle göra. Tänkte nästan gå in till chefen och säga "- Nu går jag hem ett tag och lever i nuet.."
Man blir lite trött! Träffade i alla fall lite elever idag, jättekul att se dem igen :)

Elisabeth Källblad sa...

Vilka helt otroligt fina bilder från Funäsdalen du tagit! Åhh nu bara måste jag upp en sommar också! :)
Och så mycket kantareller du funnit. Jag borde gå ut lite mer, men det blir mest bara hemavid nu för allt annat som trycker på. Valpar, jobb och träningen. Jag försöker i alla fall få lite egentid med Flingan i skogen. Då tar jag med korgen också, fast oftast går vi ju samma väg...

Hoppas det känns okay med att vara tillbaka på jobbet nu! Kramar i massor!

Emileitha sa...

Så fin spaden är, undrar om jag hade klarat av att inte ta med det.
Fina bilder

AnnaKK sa...

Vilken passande miljö du hittade till spaden att "leva vidare" i. :-) Tjusigt foto!!!

Nu är det, åtminstone för tillfället, slut på latandet om dagarna: Dottern har satt mej i arbete! (Och sej själv också!!) ;-) Just nu pausar jag dock en stund vid datorn medans ett färglager torkar... (Vi målar om hennes köksinredning).

Paula i pörtet sa...

Sådär vacker brukar jag tänka ibland att jag själv också är, rostig, bucklig och nött, sliten av tidens tand men ack så skön, hihi
Ha en underbar sensommarhelg, värmen verkar bli kvar ett tag
Kramen