torsdag 30 augusti 2012

Ja, Tack!

Lite sent på året kanske, men om någon nästa sommar erbjuder mej att få låna en Cab som är så här fin skulle jag inte tveka en sekund, tror nästan jag skulle köra söderut och kolla lite hur det ser ut där E45 slutar;)


Drömmar är drömmar, verkligheten heter se till att ta fram "snabeldraken!

Ha en fin kväll!

annette

6 kommentarer:

Della sa...

En riktigt bild ser det ut som. :-) Vad är en snabeldrake?

annette sa...

Della Snabeldrake = Dammsugare;)

Och den kommer nog inte fram ikväll, fastnade vid datorn;)

Jane sa...

Läckert, jag vill också ha en cab ... till sommaren ;) Min snabeldrake fick jobba hårt i söndags. Det var liksom dags att rensa gångarna lite. Vekar som om den börjar ge upp för de båda små hjulen, som ska hjälpa till att munstycket ska gå lättare att dra, lossnade och är omöjliga att få på igen. Det blir nog snarare en ny dammsugare än en cab med andra ord :(
Hade förresten en toppenkväll, var och lyssnade på Bosse Rappne hos min favoritträdgårdshandel. Mysigt och intressant! I morr´n är det fredag, tjoho!!!

Pysselfarmor sa...

Läcker bild!
Här blir det varken cab eller snabeldrake till helgen.
Jag tar MC:n och drar till Nora - tjooooooohoooooo!
Det ska ju bli fint väder!

AnnaKK sa...

jag har precis fått en uppladdningsbar handdammsugare (med långt skaft) som har lysande "ögon" fram på munstycket. :-D Ganska intressant att framföra den över ett skitigt golv i ett mörkt rum, för jisses vad dammtussarna ser stora och nästan lite skrämmande ut i den belysningen! Och hunden är definitivt övertygad om att denna tingest är en äkta snabel-DRAKE... Hua!! ;-)

Onekligen skulle jag mycket hellre köra en sväng med cabben på ditt foto än städa med vilken ultramodern värstingdammsugare som helst!! :-D

Pumita sa...

Ingen höjdare idag när det har vräkt ner sedan i morse... och lär så fortsätta. Blir som en badtunna ju. ;) Men bilden är snygg!