onsdag 8 augusti 2012

Jag har tränat idag!

Ja, det ser Ni väl att det är jag;)
Har inte tränat på gymmet på drygt tre veckor, så jag tog det från den lättsamma sidan idag och roade mej samtidigt med Iphonen.


Vad gillar Ni mina nya skor, snygga skosnören tyckte jag, hade inget som matchade så det fick bli helsvart idag i övrigt;)
Den här maskinen är bra för att träna bort magen, ja det som är överflödigt där alltså;)
Fotat med Iphone.
Ha en bra dag!
annette

4 kommentarer:

Jane sa...

Bra jobbat :) Mitt gympass bestod av att påbörja en stenmur, alldeles för jobbigt, dessutom började det regna (konstigt!) så det var bara att sluta.
Idag hörde jag faktiskt tranorna, de är väl på väg söderut redan ... svalorna sticker nog vilken dag som helst också.

Bonnfrua sa...

Snygga dojor!!! Du verkar ha kul med din ajfån ...

BrittMarie sa...

Det är riktigt. Träna och fotografera lagom på semestern. Är du ledig lite till? Du frågar om vi firar något. Nej, faktiskt inget särskilt alls. Trevligt hade vi i alla fall :)
Kram

AnnaKK sa...

Som sagt var... Jag vill OXÅ fota mer med mobilen!! :-D Det faller ju sej MYCKET naturligare att plocka fram den (på tex ett gym) än en riktig kamera (t o m om den så bara är en pytteliten kompakt...) Ja, det är väl nästan rent av så att ALLA faktiskt GÖR DET!?! Och lägger upp bilden på Facebook direkt, typ... :-)

Häftiga skosnören!!

Hur idrottsföreningen har valt att sköta städningen i höst har jag inte helt koll på, men det hette ju att spelarna skulle göra det själva. Vilket jag inte för ett ögonblick tror på! Nä, det blir nog sjutton så att kanslisten får göra det - henne väljer de väl att behålla ett tag till, som hon ändå ska gå i pension nån gång i början av nästa år.

Det är egentligen mer intressant att spekulera i hur det ska bli efter nyår, när försäsongsträningen kgår igång för fullt, och det kommer en massa lag utifrån också som hyrt in sej på konstgräset.

Men innan dess är det ju förvisso gott om tid för hela rasket att gå i konkurs... <:-I Hm...