fredag 31 augusti 2012

Cruisingkvinnor

Tror dom här kvinnorna njöt mer av sin tillvaro när dom var ute och åkte Cab, än vad jag gjort idag sedan jag slutade tidigt vid 15-tiden!
Fönsterputsaren har varit här, jag har städat och nu springer jag upp och ner från tvättstugan, men om ca 30 min är jag klar, och då blir det mat och ett glas rött, därefter somnar jag nog direkt, och vaknar imorgon och njuter av att allt är rent och snyggt;-))


Ha en fin helg!

annette

6 kommentarer:

Della sa...

Tuffa brudar där i bilden.
Visst är det skönt med fredag. Speciellt den där tiden när allt är klart och man bara tar det lugnt.
Har det spöregnat hos dig också idag?

annette sa...

Inte så farligt med regnet, lite lätt regn skulle jag kalla det för, slutade vid lunchtid tror jag.

Jane sa...

Ska man köra "cabbat" gäller uppehåll mellan skurarna, inte så kul annars :) Här öste det ner hela dagen igår, fortfarande mulet idag och regnet hänger i luften. Hoppas det blir lite upplättande väder för jag vill åka till Högbo där en stor hundutställning pågår. Behöver lite "bloggfoder" och bilder ...
Snabeldraken och jag är inte så kompatibla så den får stå ifred den här helgen ;)

Bonnfrua sa...

Ohå, du har nyputsade fönster igen. Härligt!
Hade "ledigt" igår men satt med läxböckerna och försökte förstå vad jga läste... somnade som en stock strax efter nio!!!! Klart lättare att jobba, men jag bara ska klara av livet som student igen, samtidigt som jag jobbar, har familj och allt annat. :-)
Härligt septemberväder här idag!!!

Elisabeth Källblad sa...

Härlig bild! Och så rätt av dem!

Det är onekligen skönt att vakna upp och allt är rent och fräscht! Ungefär lite härligt som att gå och lägga sig i en nybäddad säng med lakan som hängt ute och själv vara helt nyduschad! Gött det!

UllaMona sa...

Jag hade tänkt putsa fönstren idag men så kom "latmasken" fram ...låter helt underbart att vakna på morgonen till ett nystädat hem.

Kram