tisdag 28 augusti 2012

Burnout!

Japp, här gick det åt både däckgummi och asfalt, luktade illa gjorde det oxå, fast killarna i bilen hade kul det såg jag;)


Lite höstlikt tidigt imorse, fick ta på tunn jacka, imorgon jobbar jag i stan och startar senare hemifrån, blir nog ingen jacka då;)
Är ofta sen med att ta av kläder på våren, men ännu senare med att ta på kläder på hösten, helt rätt säger många.

Svettas in våren och frysa in hösten skall visst vara bra för hälsan!
Ha det gott!
annette

7 kommentarer:

BrittMarie sa...

Ha, ha, där fick du allt till en fin burn out!! Då hade killarna kul, och kanske du med.
När vi hade mammografi på norra sjukhuset höll vi till i det s k klockhuset. Där fanns också ett litet lab och även EEG. Din kollega som jobbade med EEG var orolig när hon på 90-talet flyttade in verksamheten till sjukhuset. Det kunde bli störningar, men jag tror ändå det gick bra.
Kram

AnnaKK sa...

Och publiken tänker på sina stackars andningsorgan och har tagit på munskydd. Verkar klokt!!! :-) Det där är för övrigt ett motiv som jag suktar lite efter. Dotterns kille gillar drifting, så de är och tittar på sånt emellanåt - men frågan är om de vill ha mej med på sånt!? Och särskilt om jag ska bete mej som värsta pressfotografen också!? ;-)

Jo, det där målningsprojektet fortgår allt jämt - och snart kommer nya! Börjar ju hitta än det ena och än det andra här i egna bostaden som också skulle behöva snyggas till! <:-) Fast igårkväll var det något helt annat som upptog min tid: Jag plockade lingon och gjorde sylt! :-D Och däremellan höll jag på med rensning av bären i en halv evighet... Phu! Men gott blev det!!!

Della sa...

Häftig bild!!
Jag hade vantar på mig i morse på cykelturen. I augusti!

Jane sa...

Du gissade alldeles rätt, helt slut efter arbetsdagarna, slocknar i soffan framför TV´n och orkar inte företa mig ngt alls. Tråkigt! Hoppas väl att det blir bättre när ettorna är mer inskolade och hittat rutinerna.
Frysa in hösten ... ja, här var det frost i morse :( men jag vägrar jacka än så länge!
Vi hade cruising i stan i helgen men jag hann inte med att fota, firade dotterns födelsedag istället.

Elisabeth Källblad sa...

Fräck bild! Ja det är onekligen något speciellt med burn out. Jag fotar alltid de B O tävlingar som är på Power meetet i Nossebro.
Men då får man ha en jäkla koll, fast oftast är killarna (för det har hitintills bara varit killar som kört när jag varit där) riktigt skickliga.
Jag står ju alltid innanför avspärrningarna.
Hoppas allt är fint med dig nu!
Kram!

Paula i pörtet sa...

Riktigt häftigt foto, kände röklukten ända in i pörtet!
JOvisst är det höst, fast gårdagen bjöd på riktig brittsommar. Har tappat lusten till skogen, tillfälligt hoppas jag, har sett hur mycket svamp jag har både i skafferiet och i frysen, varför plocka mer?
Nå, det finns ju annan sysselsättning, det är inte för tidigt att börja packa grejer ur bokhyllor och skåp. En genomgång av garderoben skulle såkert också behövas, trots att den är ganska obefintlig.
Kram från ett mulet Dalarna

Arto sa...

Hej.
Snyggt fångat. Kul att se hur du uppfattade ögonblicket.

Alltid lika trevligt att se alla bilder du lägger upp på bloggen.
Fortsätt och ha det bra nu när hösten gör sitt intåg.
Mvh Arto