söndag 15 juli 2012

Frihet

Frihet kan vara mycket, för mej var frihet igår att "bara gå ut", inga planer, inga mål utan bara gå och gå, visst det kom lite regn, men som friluftsmänniska så är jag välförsedd med bl.a regnkläder, mellan regnskurarna var det riktigt varmt och skönt.
Och egentligen har ju min semester inte börjat ännu, så det kändes som en bonusdag, och även dagen idag är ju bonusdag, imorgon börjar semestern!

Ha en fin söndag!
annette

7 kommentarer:

UllaMona sa...

Du vet ju detta om att det finns inget dåligt väder...här är det spridda skura med lite solsken mellan varven. Ha en riktigt skön semester, blir det fjällen eller?

Jane sa...

Visst är det härligt med semester och har man bara kläder för väder kan man vara ute så mycket man vill. En av orsakerna till att jag har hund, alltid en anledning till att komma ut, inte bara en gång om dagen :)
Jag köpte ny kamera och då var det ett Canontele (75-300)med. Min gamla kamera plus Sigma-telet lämnade jag över till dottern. Tycker faktiskt att det är bättre skärpa i det jag har nu, trots bildstabilisatorn i Sigmatel. Det som jag saknar är fuskmacrot i det gamla men nu får jag en anledning till att köpa ett riktigt macro istället :)
Tack snälla du för alla kommentarer, det är alltid lika kul att läsa dem och de värmer :) Inte alla som orkar skriva till så många bilder när en får "stolleryck" och publicerar 7 på en gång ...
Ha en bra bonusdag!

annette sa...

Ulla-Mona, ja det blir det!

Jane, Du kör 365 lite "ryckigt", så jag vilar mej i form mellan "rycken":)

Della sa...

Sånt är så skönt och värdefullt!
Svar: Skåne några dagar.

Pysselfarmor sa...

Tack för kommentarer på mina olika bloggar ;-)) du är än här än där och sprider glädje. Har legat litet lågt med 365 nu när barn och barnbarn varit här....det har liksom gått runt runt runt känns det som, men nu har de åkt och då ska jag ägna mig litet grand mera åt just den.

Som du såg så bakade vi en dag - både tunnbröd och pizza...ja det var yngste sonen som stod för den "degkarusellen"!

Bagarstugan hör jag av bygdeföreningen i byn. Himla billigt och bra. Det man måste ha är tid för ugnen ska värmas upp med eld så man börjar tidigt på morgonen...om man inte har tur som jag att någon hade bakat dagen innan. Då har ugnen inte svalnat så mycket...
Vi har haft tur med vädret. Vi kom förra lördagen och hade +20 till +25 till fredag när det kom någon regnskur. Så även på lördag, men söndag blev det varmare och enstaka regnskurar...."varmt sakta sommarregn". Verkar som vädret är väldigt hipp som happ över landet...det har inte snöat.
Däremot är det mycket snö dvs vår i Stekkenjokk!

Pysselfarmor sa...

Glömde säga att frihet är absolut att kunna gå ut var och vart man vill....tänker då på vår unika allemansrätt vi har i Sverige.

Här på gården njuter jag av att "gå på tur" på egen mark. Väldigt speciell känsla att gå iväg ett par timmar och fortfarande vara på sin egen skogsmark eller myr... ;-))

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Själv tassar jag i plastsandaler;) och är inte ett dugg rädd för vatten;)

Kram Annica