söndag 24 juni 2012

På Slåtterängen

När jag kom hem idag så åkte jag ut till min "slåtteräng" för att fånga dom mycket små blommorna som gömmer sig i gräset, lika ljuvligt som alltid att ligga där och krypa/åla för att hitta det som gömmer sig.
T.om fjärilarna som höll sig ovanför de riktigt små blommorna tycktes vara ovanligt små, eller oxå är det så att dom arter som trivs där är små, inte så insatt i den biten, vet att det finns ovanliga fjärilar på den platsen.
Nu regnar det här och temperaturen har sjunkit betydligt, mej gör det ju inte så mycket, skall ju jobba!
 Fast jag unnar Er som är lediga sooool:)
Med risk för att bli "gnällig" så är jag trött på konstigheter med nya datorn, det senaste nu är att all e-post som är kopplad till kommentarerna här på bloggen, hamnar bland skräppost, om det överhuvudtaget kommer någon e-post. Började så häromdagen, lite svårt att veta vad som är fel när man som jag nästan bytt allt!
Just nu har jag har lagt allt åt sidan vad gäller strul, får ta tag i detta när jag har semester framöver!
Ha en bra vecka!
annette

8 kommentarer:

Jane sa...

Härliga sommarbilder!
Vet du vad fjärilen heter? Det är en brunfläckig pärlemorfjäril eller prydlig sådan, de är väldigt lika varandra, allmän fjäril :)Värdväxt för dem är olika violer.
Idag när jag prövade att sätta på datorn fungerade den som vanligt ... fattar ingenting! Den fick väl "spel" igår men jag räknar med att det var en förvarning om ngt som kommer att ske förr eller senare :) Tackar ödmjukast för erbjudandet om din dator, det var gulligt att tänka på mig! Sonen har redan lovat mig sin dator så det fixar sig ändå.
Just nu skiner solen så det blir till att passa på med kvällsprommisen, ha det bra!

annette sa...

Alltså ingen ovanlig fjäril, får spana vidare, såg en annan som gömde sig;)

Viola sa...

DEN ÖVERSTA BILDEN HELT UNDERBAR, KRAM

Ninni sa...

Tack snälla för att jag får se lite fina sommarblommor och fjärilar. Här är så torrt och bränt. Det har tydligen varit dåligt med regn så de flesta blommor är borta.
Vädret kan vi inte klaga på...+33 och vindstilla, lite dis för solen tack och lov. Nästan i varmasta laget för mig som dras med snuva från Sverige.
Det där med kommentarerna...jag har sen en tid tillbaka bara sett en del av dem på bloggens kommentarssida. Men det gäller bara vissa. De andra kommer som vanligt i inkorgen. Jag tänker att det löser sig så småningom ;)
Må så gott!
Kram Ninni

Della sa...

Jättefina bilder här.
Tråkigt med datorn. Den ska bara funka.

Inger Maryissa sa...

Så otroligt vackra bilder på de söta blommorna och fjärilen är så fin
det är underbart med ängarna med alla fina blommor
Här har det också varit regnigt mest hela dagen, och förra natten kom en hel del
Hoppas att solen och sommarvärmen kommer tillbaka snart igen
kram

Elisabeth Källblad sa...

Jag vet PRECIS vad du talar om när det gäller att byta dator!
Har fortfarande inte kommit i fas med min nya, iof bytte jag ju också system från PC till MAC, men jag håller fortfarande på att bli tokig ibland.

Så fina bilder! Längtar själv ut i ängsmarker, men det finns så få kvar!

UllaMona sa...

Men guuuuud så fina bilder säger jag andlöst och bara tittar och tittar.
Kram