fredag 29 juni 2012

Lite "sliten och trött";)

Ja, egentligen är det väl så det skall vara efter en arbetsvecka, men vänta Ni snart är jag upp och " knallar" runt igen;)

Ha en fin fredagskväll, här skall det bli dillstuvad färskpotatis och kallrökt lax, det är mat det!
annette

6 kommentarer:

Jane sa...

Yummie! Det låter gott det. Jag har ju turen att kunna beställa nyrökt fisk från en fiskare ute vid Bönan här i Gävle. De har en gudomlig rökt pepparlax som man kan äta ihjäl sig på :)
Ser nog själv ut som djuren på ditt foto efter ett dagsverke vid kollo. Idag tog jag med kameran eftersom jag lagt ut mat åt de två Turkduvorna som bor granne med mig ... maten var nästan slut och inte en duva syntes till, mer än en lågsniffning över mitt huvud då jag naturligtvis inte hade kameran i handen :( Får göra ett nytt försök en annan dag.

BrittMarie sa...

Får be om ursäkt att jag varit lite tyst på bloggen. Just nu ligger jag , som en noshörning och slappar efter att ha kört ett antal tvättmaskiner och hängt i den förträffliga torken idag. Våra gäster har åkt mot nya mål i förmiddags. Jag ska snart lägga ut lite bilder på barnbarnet. Det blir nog bara lite svårt att välja, för jag har tagit mååånga. Ha en fin helg!
Kram

UllaMona sa...

Precis så känner jag mig...ryggontet tär på krafterna.

Christian Berghänel sa...

Sådär känner jag mig denna fredagskväll, speciellt som han/hon/den..hen? till höger.

Elisabeth Källblad sa...

Absolut underbar mat det!
Och vilken beskrivande bild!
Du som bor så nära Kolmården och kunnat besöka den så ofta måste känt av detta med vargarna.
Har du själv varit inne hos dem?
Så otroligt trist, men framförallt så otroligt onödig historia! Att de inte haft larm eller skydd med sig! Fattar det faktiskt inte.

Vila nu upp dig och kom på benen igen!
Kram!

Della sa...

Hoppas att du haft en bra lördag efter den långa arbetsveckan.