måndag 25 juni 2012

Lite gammaldags känsla

Var i trakterna runt Ängelsberg, Fagersta med flera småorter runtomkring under Midsommarhelgen, där finns mycket intressant att titta på för mej som tycker om gamla röda hus med intressant innehåll!
Här några bilder som jag försökt ge en gammeldags känsla!Vädret kan bara bli bättre, är väl ungefär vad som kan sägas i övrigt;)
Ha det gott!

annette

6 kommentarer:

Viola sa...

ÄLSKAR SEPIATONER :) URLÄCKRA BILDER, KRAM

enn-08-i-exil sa...

Morrn Annette.

Du börjar bli riktigt duktig med din kamera!


Ha de bra.

Hasse A Norge

paula i pörtet sa...

Meh, nästa gång du är nästgårds hör du av dig så vi kan ta en fika! Vi bor ju inte alls långt ifrån Fagersta!
Lightroom, ett avancerat program kan jag tänka, liknar det photoshop eller? Jag fick för länge sedan Photoshop, det avancerade, inte Elements, av min dotter i present, men det var alldeles för avancerat och svårt för mig.
Underbara bilder från slåtterängen!
Kram från ett regnigt Dalarna

AnnaKK sa...

Idag måste jag säga att vädret faktiskt HAR blivit bättre! Skönt!! :-)

Och det är bättre med funktionerna i bloggen också, tack och lov! (Fast jag litar inte på att de kommer att funka problemfritt och stabilt riktigt ännu... Hm!?! Men hittills har det ju faktiskt alltid blivit bra igen efter tider med mycket strul på Blogg.se, så jag hoppas att den trenden håller i sej! Orkar inte riktigt ta tag i ett byte till någon annan plattform...)

Försökte förresten kommentera ditt förra inlägg igår, men den kommentaren flög tydligen bara rakt ut i cybern och försvann!? Får hoppas jag lyckas bättre nu när jag ska skicka iväg denna... <:-)

AnnaKK sa...

Jippi! Det funkade!!! ;-)

Härliga interiörer du hittade på din resa i midsommarhelgen, förresten! Får se om vi kommer att passera i de trakterna när vi ska ge oss ut på en tripp mot norrland i nästa vecka!? :-)

Elisabeth Källblad sa...

Vädret är redan mycket bättre! :)
Så läckra bilder! Jättefint att lägga på lite sepia. Du har fått en fin känsla i bilderna.

Men du, en sådan trappa har vi i vårt hus! I en av våra renovera-och-bevara-böcker, stod det att det vore helgerån att riva den. Så nu får jag snällt skura den med kallt vatten och såpa för att behålla den rätta looken!

Ha en underbar dag! :)