tisdag 19 juni 2012

Jag övar jag;)

Och det kan jag nog hålla på med i evighet,  har ju köpt fotoprogrammet Lightroom plus kursen i det programmet som Moderskeppet säljer, har bara börjat titta lite, och kvällen försvann snabbt, så nu befinner sig disken i kallt vatten och motion hann jag inte med;)
Ha en bra onsdag!
annette

5 kommentarer:

Jane sa...

Känner igen det där ... därför har jag börjat med att göra en sak i taget :) Detta är anledningen till att jag inte hunnit med att vare sig kommentera eller blogga senaste veckorna. Man måste prioritera ibland! Helgen tillbringades t.ex på Södertuna slott, jättemysigt och med massor av god mat. Idag började semestern och då har jag bara njutit och fikat :)

annette sa...

Helt rätt prioriterat;)

AnnaKK sa...

Lightroom har jag blivit mer och mer nyfiken på på sistone. Vet egentligen inte mycket om det, men rent spontant har jag fått för mej att det är ett program som skulle passa mej. Du kanske kan recensera det nångång längre fram, när du har kommit in lite mer i det och så där!? :-)

Här verkar det ännu så länge bara vara Tele2 som erbjuder 4G i sitt mobila nät, men frågan är om det sitter i masten som vi bor närmast eller i en annan nån mil härifrån. När de ringer och vill pracka på oss sitt abbonnemang kan de aldrig svara på den saken. >:-I Ryktet säger att Telenor också är på gång att uppgradera till 4G, så vi får väl se om det kommer några smaskiga erbjudanden från dem framöver... Är dock lite rädd för abbonnemang som löper på 24 månader eftersom man aldrig helt kan lita på leverantörerna (oavsett vad de heter) här ute på vischan. Vänner till oss blev huxflux av med allt vad täckning heter från Telenor, som fram tills den dagen hade varit det enda som fungerade hemma hos dem. Där lyckades de få sina abbonnemang upphävda, men vad händer om man bara får lite sämre täckning än vad man har haft tidigare? Då vill de förmodligen fortfarande att man ska betala, misstänker jag. Och den risken är jag lite tveksam till att ta. Tänker nog inte binda mej för sånt här förrän det åtminstoen finns 12-månadersabbonnemang att välja på också...

Anonym sa...

Hehe...kallt vatten i diskhon känner man ju igen. Finns ju så mycket annat roligt att pyssla med;)

Kram Annica

Elisabeth Källblad sa...

Är det 3:an eller 4:an du har av Lightroom?
Själv har jag trean och får inte till det riktigt. Ska pröva ominstallera det, för samlingar (som är superviktiga för mig) funkar inte.
Sen är det så att har jag markerat något i LR, så kan jag inte få upp markeringarna i Bridges, ELLER markera om dem där. Bom stopp. Och markeringar är ju ett av mina absolut viktigaste arbetsverkyg!

Hoppas det funkar bättre för dig, för det är ju ett bra program!