söndag 24 juni 2012

Hallå, hoppas Ni mår bra;)

Hoppas Ni haft en fin Midsommarhelg, tur med vädret har i alla fall jag haft, lite regn på natten, men då sov jag;)

Ha en fin söndag!

annette

7 kommentarer:

Jane sa...

Hej på dig!
Vädret har varit ljuvligt, kom några stänk igår men det var varmt och skönt, perfekt väder för trädgårdsarbete. När jag kom hem igen och skulle sätta på datorn fungerade den inte :( Efter några försök satte den i alla fall igång men fläkten går på högvarv och den låter som en hårfön. Har ingen lust att lägga pengar på ny dator nu för jag behöver anlita en elektriker till stugan för att dra lite el ... och det kostar pengar!
Ha en fortsatt trevlig helg!

Christian Berghänel sa...

Cool bild!

AnnaKK sa...

Ha-ha! Vilken underbar bli glad av-pryl du har fotat här! :-D

Dina kommentarer kom fram - fast jag vet att Blogg.se har strulat till och från på sistone, det har hänt att jag också har skrivit kommentarer som inte verkade gå fram fast att de gjorde det iallafall... Det är ungefär som vanligt när de har gjort "förbättringar"... Det bli bara sämre!? >:-I

vad som däremot verkligen inte fungerade nyss, var mitt tangentbord. Trodde batterierna i det tog slut, men det hjälpte inte att byta. Så jag fick leta upp ett annat ur gömmorna och koppla in det istället. Funkar tack och lov perfekt! :-)

Midsommarhelgen har varit helt okej, med en hel del trevligt umgänge med vänner och så där. Tyvärr inte världens roligaste väder, men det räknar jag kallt kommer lagom till nästa helg istället, för då börjar vår semester! :-D

Della sa...

Vilken glad gubbe! Verkar som att du har haft det bra. Det har jag med.

UllaMona sa...

Ha ha ha kul gubbe.

Jag har haft en bra midsommar, fint väder och jag har kunnat cykla

Pysselfarmor sa...

Oj när klickade du fast mig??!!
:-))

Pumita sa...

Hehe, vilken härlig bild! En perfekt humörhöjare i allt det gråa... har varit uppe en stund och har sett skapligt ut men nu regnar det igen.

Hoppas att datorbekymren är av övergående sort! Take care! :)