måndag 4 juni 2012

Dubrovnik (oväntad bakgrund)

Ännu en oväntad bakgrund, här ville jag fånga det gamla (skorstenar) mot det nya (parabolen), såg "gubben" , men trodde inte att "han" skulle synas så väl, för det är en bit mellan dessa hus.
Ännu en erfarenhet rikare!


3,5 plusgrader imorse när jag gick till bussen, funderar allvarligt på att ställa undan sandalerna och ta på strumpor och skor igen;)
Ha det gott!

annette

6 kommentarer:

Della sa...

Hade t o m kängor i helgen och vantarna åkte på under cykelturen i morse. Kallt! Men trevliga bilder värmer. :)

Tristan sa...

Da var det bra du oppdaget ham da.

BrittMarie sa...

Och där kom han och gick på taket...Vad roligt det är att se dina bilder från resan. Ha en bra vecka, och ta på dig stumpor och skor!
Kram

Jane sa...

Ha ha, det ser precis ut som om han går på taket, lyckad bild! Tänk om vi också kunde få ha en sådan där härligt blå himmel. Börjar oroa mig för skolavslutningen som vi alltid har ute (pga platsbrist) ...

AnnaKK sa...

Ha-Ha! Den där sortens tomte som levererar julklapparna genom skorstenen, kanske. En liten träningsrunda på taken så här ett drygt halvår innan det är dags för den årliga insaten... :-)

Numera tittar jag nästan mer på bakgrunden än på huvudmotivet när jag fotar, just för att inte få med en massa störande saker där. Ibland går det ju inte att undvika att få med dem, men då kan de i bästa fall göra sej bättre i bilden om man kan vinkla eller förflytta kameran en liten bit bara.

Men i det här fallet så tillför ju "tomten" något till bilden, så!! :-D

Svar: Ja, det verkar som om det kommer rätt mycket gäster till studentfesten, så att ha kalaset inne i vårt lilla hus hade inte funkat. Några stora partytält kunde varit ett alternativ, men det är ju lika mycket jobb med att smälla upp såna (för att inte tala om att plocka ner dem igen, och få tillbaka dem i sina "fodral"!!!) som att bygga ett nytt uthus!?! Iallafall som tillbygget av verkstaden redan var planerad och igångsatt när vi bestämde oss för att ha festen i den! ;-)

Pumita sa...

Heh, inte precis vad man väntar sig. Rolig bild!

Ja du, handskarna följer med i ryggan ifall att... idag lite varmare.