fredag 11 maj 2012

Tredje försöket att få solen att komma fram!

Ser bättre ut vädermässigt nu än vad det gjorde igår kväll, så nu försöker jag med en gul blomma för att verkligen få solen att visa sig i helgen:)


Ha en toppenhelg!
annette

6 kommentarer:

Ninni sa...

Tack detsamma!
Hoppas du la till södra Norrlands kustland i dina försök. Här är det inte ett dugg bättre än igår kväll...jo kanske lite. Det regnar liiite mindre nu. Bara det blir lite uppehåll imorgon så är jag nöjd ;)
Kram Ninni

Della sa...

Tack för att du är enträgen. Jag litar på att solen kommer hit också om den kommer till dig. :)

Inger Maryissa sa...

fin macro-bild av Sol-blomman...
ja, får hoppas solen visar sig i helgen
kram

paula i pörtet sa...

Underbara intensiva färger på din blommor Annette! Men, här regnar det fortfarande, och blåsten viner om knutarna, känns mer som höst än vår. Enda glädjeämnet är att gräset faktiskt börjat grönska nu, äntligen.
Vet du, vi ringde på en lägenhetsannons idag, i Säfsen....en stor trea i ett hus med fyra lägenheter som ligger ett stenkast från sjön. Dottern bodde i det huset i början av 2000-talet innan de flyttade till Falun. Ja jisses, kanske åker vi nästa helg och kollar in den, för denna helg är vikt åt Hasses barnbarn i Stockholm
Ha en skön helg, du får dansa soldansen nu!
Kram

AnnaKK sa...

Såna blommor har jag i mina rabatter - och hela gräsmattan är ett enda stort solsken av blommande maskrosor. :-) Men nån sol på himlen...? Nope... :-(

Men oavsett vädret så är det helg - lev & njut!!! :-D

Bonnfrua sa...

Gillar den intensiva färgen, den liksom lyser rakt genom skärmen på mig!
Och här har solen kommit fram idag, men luften är allt kall pga vinden. Men ändå...