söndag 6 maj 2012

I Min Trädgård;)

Ja, det vet väl alla numer att "min" trädgård är Naturbruks/Floristgymnasiets trädgård, passerade där idag och blev mäkta förvånad över allt som trots den lite kalla våren blommar för fullt.
Stativ kanske hade varit bra, men eftersom det även blåste så kanske det inte spelade någon roll.
Den här tulpanen är nog den största jag sett, är det som är så trevligt med "min" trädgård, där testas det lite olika sorter ihop med dom gamla varje år.


Vill inte jobba nu finns så mycket att njuta av i naturen, men måste väl för annars kommer det ju inga pengar i plånboken;(

Ha det bra!

annette

8 kommentarer:

Pumita sa...

Du firar också helg med tulpaner, ser jag. Läcker färg! :)

Della sa...

vad bra att ha en "egen" trädgård så där att fota i. Och oj vilka enorma tulpaner.
Ha en bra vecka nu även om du behöver jobba.

BrittMarie sa...

Du har ju den perfekta trädgården. Andra som rensar, och bara att gå dit och njuta. Det där var ena riktiga praktexemplar till tulpaner!
(Ja åk till Händelöp du till sommaren. Kanske du ser "Baloo" på en klippa :)
Kram

Jane sa...

Drömmen är ju att få åka till Holland när tulpanerna blommar ... "dina" tulpaner har de säkert givit rejält med hästgödsel ;)
Skönt att slippa rensa ogräs, jag svär ve och f ...else över all kirskål som poppar upp från ena dagen till den andra.

Elisabeth sa...

Sen slipper du ju också all skötsel av den trädgården! Suveränt!
Sköna bilder och visst har du rätt, NU är tid att njuta!
Kram!

Ragnvi sa...

Morning o tack för dina goa rader hos mig!
Underbar trädgård du har, fniss!
Mosaikpelargon...så spännande! Hoppas vi får se mer av den!
Nej...klarade mig inte undan magsjukan då i påskas...yeak!
Kramen!
Ragnvi

AnnaKK sa...

Vi hamnade ute vi sydvästra kusten på vår premiärtur med husbilen, och där fanns det också prunkande tulpaner i trädgårdarna. :-) Vi har bytt bort vår husvagn mot en del i husbilen - andra delen av den äger makens föräldrar. Så med andra ord ska vi turas om med dem att använda den - men eftersom de har kvar sin husvagn så tror jag att det kommer att bli vi som använder den mest. Jag fastnade aldrig till 100 (och inte ens till 50, om jag ska vara ärlig) för det där med husvagn och att bo på campingplatser, men det här med husbil istället kändes verkligen som handen i handsken direkt: PERFEKT!!! :-) Så mycket smidigare och enklare på alla sätt och vis - och det här med att man kan ställa sej nästan var som helst (och rata campingplatserna) är helt underbart!

Ha en fin start på nya veckan!! :-)

Pysselfarmor sa...

Så läckra bilder! Och tänk i år har alla tulpanerna "överlevt"...inte ett endaste rådjur har dykt upp ?! Det är första gången på 11 år!