fredag 11 maj 2012

Gjort fynd på väg hem från jobbet!

Går inget vidare det här med att önska fram solen, antingen regnar det eller oxå så blåser det halv storm, så jag fick leta efter ngt annat att titta på.
Och på väg hem från jobbet så hittade dessa tre män, och det får väl vara okej med dessa fynd fram till imorgon i alla fall;)


Nu får det bli lite god mat som jag inhandlade av bl.a dessa män som är säljare på internationell matmarknad i city, stackarna får stå ute i regnet/blåsten, var ju bara tvungen att handla lite av dom!

Ha en fin kväll!

annette

6 kommentarer:

Della sa...

Det gjorde du rätt i. Enklare att ta bild av dem sedan också va?
Vad tror vi om sol imorgon då? Inte så troligt va?

AnnaKK sa...

Jisses, vad snubben på det första fotot är lik en kille jag fotade i Malmö i somras!? Han stod också i nåt stånd och krängde nåt ätbart... Tänk om det faktiskt ÄR samma tjomme!? (Eller samma mössa - det är nog egentligen DEN jag främst känner igen!?!)

Jane sa...

Hoppas du fick med dig något smarrigt hem :)
Här är det lika grått, kallt och trist väder som igår ... kanske något ljusare men inte så man vill gå ut precis. Här blir det istället en omgång med dammsugaren och lite rensning av gångarna, sedan kommer ungdomarna på middag :)
Ha en fortsatt trevlig helg!

Arto sa...

Hej.
Fina porträtt.
Gillar den första, med den härliga mössan, bakgrunden och ögonkontakten.
Mvh Arto

Bonnfrua sa...

Lite utomlandskänsla när man tittar på vad gubbarna säljer.

När jag tittar ut ser jag frukträden blomma, borde lämna datorn och bege mig ut... i em är det familjeem med brännboll så ut lär jag komma vare sig vill eller inte. :-D

Ninni sa...

Hoppas att det smakade gott! Kanske är det samma marknad som åker runt i Sverige? Jag har sett dem här också...fast det kanske inte var samma människor.
Solen försvann fortare än kvickt. Här blåser det det som attan och småregnar nu. Tur att man får vara hemma ikväll!
Kram!