måndag 2 april 2012

Vore kanske inte helt fel;)

Ja, att smörja in kroppen i svart lera för att sedan komma ur det hela som en ny människa, hel, ren lappad och lagad både här och där;)


Här var jag väl nära kränkande fotografering, men efter att ha beskurit bilden, tagit bort ansikte och redigerat bilden oerhört mycket så tycker jag väl inte att det är så kränkande. Eller!?
Ha en bra tisdag!

annette

5 kommentarer:

Jane sa...

Bilden blev riktigt tuff, man får känslan av lera tack vare färgerna :)
Kommer ihåg när jag var på Sicilien för många år sedan. Då badade vi i någon sorts lerpölar med gul lera. Alla tappade rösten efter det så jag undrar vad den där leran innehöll för giftiga ångor :) Trots det var det skönt och man var "välslipad" efteråt ;)

Della sa...

Snyggt jobb! :-)
Jag tyckte inte att den där svarta sörjan verkade alltför lockande att smörja in sig med, men det var kul att se på de som hade gjort det.

AnnaKK sa...

Kränkande? Nädå! :-)

Dels är det väl en allmän uppfattning att man ser smalare ut i svart, så mer smickrande än så här kan man väl knappt avbildas - inte i den klädseln, iallafall!? ;-)

Och dels går det ju omöjligt att känna igen personen bakom den här maskeringen heller, så. Absolut ingen fara att publicera dylika foton! :-D

Elisabeth sa...

Det där var en intressant fråga!

Är det kränkande att fotografera/publicera kraftiga personer eller bara personer i bikini? :-D

Annars håller jag med Anna!
Helt och hållet. :-)
(läcker bild!)

annette sa...

Elisabeth, nu blev ju frågan ännu mer intressant, vad gäller den här kvinnan så tror jag inte att just hennes övervikt skulle vara kränkande för hon såg när jag fotade och log så glatt;)
Däremot så säger mina egna fördomar att det är kränkande att fota och publicera en bild på en kraftigt överviktig kvinna;(
Min räddning är väl att jag sällan eller aldrig fotar badklädda människor överhuvudtaget, här var det just leran som var intressant!