måndag 9 april 2012

Innan Påsken är slut!

Att fota fönster när husen inte alltid är raka i sig är ju inte helt lätt, så därför fick det bli småbilder så Ni inte ser så väl att motiven inte är helt raka ;)

Kanske svårt att se i det här formatet, men det finns Påsk i någon form i alla bilder, och fotade är dessa i det mycket trevliga Wadköping.

Ha det bra tills vi hörs, blir nog inte mycket tid för blogg den här veckan, stängt i fyra dagar innebär en tuff men kort vecka!


annette

5 kommentarer:

S-A Sandberg sa...

Inte lättfotat... Men trevliga påskbilder blev det.
/SA

enn-08-i-exil sa...

Morrn Annette

Jag tycker att det blev väldigt bra med ett litet collage.

Slit inte ut dej i veckan som kommer.

Ha de bra.

Hasse A Norge

AnnaKK sa...

Go´morron, Annette! Nu är jag också på benen - dock 1½ timme senare än du. :-) Minst...!

Undrar om inte alla (och då menar jag verkligen ALLA) var ute på nätet och surfade igårkväll, för så trögt som internet var då kan jag knappt påminna mej när det var senast!? Men många hade kanske varit lite bortkopplade (det är så man säger nu för tiden, när man egentligen menar att de har varit iväg nånstans och kopplat av - eller!? ;-D), och det första de gjorde när de kom hem igen igårkväll var så klart att kasta sej över datorn och Facebook och...!?!

Får se hur trögt det blir att jobba nu då, när man faktiskt har varit lite (mer än förväntat!) ledig i helgen... Såna later vänjer man sej verkligen snabbt vid, och sen är det så-å-å-å jobbigt att ta i tu med de gamla vanliga plikterna... Eeeh... <:-)

Vilka härliga fönster du har kikat in genom med kameran i detta inlägg! :-) Jag har faktiskt gjort i ordning fya fönsterbilder jag också, som kanske kommer upp på min blogg idag. Fönster är faktiskt ganska knepigt att fotografera - iallafall om man vill få rätt perspektiv/proportioner på dem. Har man för mycket vidvinkel så skevar fönsterkarmarna, och allt annat också utom det som är precis mitt i bilden... Men det kan väl ha sin charm det också!? :-D

Jane sa...

Vilka fina fönster! Wadköping står på min lista på platser jag vill besöka.
Drabbades också av den där trögheten igår men inte den som var på nätet utan mer av den där som innebär "soffpotatis-läge" ;)
Hade tänkt mig en stärkande promenad i 5 km spåret men tänkte om när jag kom ut ... iskalla vindar och hur ruggigt som helst :( De har fått små lamm i fritidsområdet och dessa hade jag tänkt att fota ... det blev några bilder på fladdrande flaggor istället här i kvarteren och sedan snabbt in för en värmande kopp kaffe. Idag ser utsikterna likadana ut, ska bara byta däck så nu får det inte bli mer snö!

Ronnie sa...

Härliga bilder med gammal inramning !