torsdag 5 april 2012

Glad Påsk!


Passar på redan nu att önska Er en Glad Påsk, för vare sig jag eller bloggen kommer att vara aktiva i cybervärlden förrän tidigast på Påskdagen!

Ha det bra och lev väl!

Vi ses väl på Blåkulla ikväll förresten;)

annette

11 kommentarer:

AnnaKK sa...

Gla´ påsk, till dej också! Och ha det så kul i Blåkulla och vart du mer ska nånstans. :-D

Jag hoppas lite halvt om halvt på att SMHI´s ruskiga löften om SNÖ faktiskt slå in, så kanske jag slipper något eller några arbetspass i helgen (om det kommer så mycket snö så de inplanerade matcherna inte kan spelas). Finns så mycket annat roligt den här helgen som jag hellre vill göra än att städa omklädningsrum. Vill bla gå på konstrunda i Älmhult. :-)

UllaMona sa...

Glad Påsk på dig själv.

Kram

Della sa...

Glad Påsk på dig! Vi ses på Blåkulla så klart.

BrittMarie sa...

Blåkulla var det...Väl mött!
Glad Påsk!

Jane sa...

Önskar dig en riktigt skön och avkopplande påskhelg! Själv laddar jag för morgondagen då mina barn med respektive kommer på middag ... måste rensa gångarna innan dess ... ingen rast, ingen ro än i alla fall. På lördag, söndag blir det utställningen plus att vi har öppna ateljéer så de dagarna försvinner snabbt. Sedan väntar en hel veckas ledighet, det ska verkligen bli skönt!

S-A Sandberg sa...

Glad påsk och ha det så trevligt på Blåkulla!
/SA

Pumita sa...

Tack det samma till dig, Annette! Jag är lite försenad till Blåkulla men jag kommer... Glad Påsk!

P.S. Vilken vacker bild, underbar!

paula i pörtet sa...

Vackraste blomman, tack Annette! Helt underbar och påskig förstås, hoppas din påskhelg blir underbar! Vi vaknade till vita vidder, blää
Kramen

Inger Maryissa sa...

fin bild !
Önskar dig också Glad Påsk
kram

Bonnfrua sa...

Önskar dig detsamma! Njut nu av din ledighet!

Ninni sa...

Ett Glad Påsk i sista sekunden! Nej till Portugal har jag ännu inte kommit. Var sjukskriven två veckor, jobbade tre dagar och sen kom flunsan tillbaka så påskhelgen har varit väldigt stillsam. Har mest tittat på TV och sovit. Men nu ska jag göra ett nytt försök att jobba imorgon. Inte känner jag mig helt återställd men så småningom så ska jag väl bli det...
Hoppas du kom iväg på konstrundan!
Tur att det är en kort arbetsvecka ;)
Kram Ninni