måndag 23 april 2012

Spöklikt

Från ljuvliga blommor till spökbilder, här växlar det snabbt;)

Även om det regnat en del senaste tiden så finns det områden som det här, där jag aldrig skulle våga elda gammalt ris, men en del törs och jag fick då tillfälle att fota den lite spöklika känsla jag upplevde en tidig morgon i helgen.

Ha det gott!
annette

5 kommentarer:

Della sa...

Det ser faktiskt lite läskigt ut. Här i närheten spred sig elden härom året när några bara skulle bränna av lite gammalt gräs. Räddningstjänsten fick rycka ut.

annette sa...

Här rengjorde någon en grill genom att fyra på ordentligt för någon vecka sedan, lämnade den och en gavel på huset brann ner, snacka om vårdslöshet!

AnnaKK sa...

Tror jag föredrar dimma framför rök, faktiskt! Det har varit lite väl eldfängt i ett par av husen häromkring, och då och då slår det gnistor från tågen (på stambanan härintill) som startar gräsbränder och dylikt. Hua...

Men ditt foto blev läckert - rök (eller dimma!) bidrar alltid mycket till stämningen i en bild! :-)

Får hoppas du hittar ett mer prisvärt semesterboende än Ålesund då. Men det är lika illa på campingplatserna, att priserna skjuter i höjden när det är högsäsong samtidigt som det är helt knökafullt också. För- eller eftersäsong är alltid att föredra om det är möjligt. :-)

Pumita sa...

Inte läskigt, men läckert! :)

Ninni sa...

Nej det skulle inte jag heller göra. Inte alls långt härifrån brann ett helt hus ner pga att ägaren eldade gammalt gräs. Men tur för dig att det finns modiga/dumdristiga människor som vågar för fotot blev ju otroligt läckert!
Må så gott!
kram Ninni