torsdag 12 april 2012

Detaljer från ett hus!

En del av Er har sett huset som var så snett i ett tidigare inlägg i veckan, var inte bara charmigt på utsidan, fanns även en insida att tittare närmare på.

Första bilden är en målning som fanns i ett snedtak, övriga bilder talar för sig själva, otroligt vackert gammalt virke och en massa små fina detaljer överallt!


Finns mer att visa i ett senare inlägg, för det här var Kajsa Wargs Hus, mycket att se på från Kajsa Wargs tid fanns det!

FREDAG imorgon;)

annette

7 kommentarer:

Pumita sa...

Men vilka härliga bilder! Men jag antar att jag har en alldeles för "romantisk" bild av hur det är att bo så här. :)

Fredag, jipppeee!

Bonnfrua sa...

Ser charmigt ut men tror du inte att det var lite väl mycket frisk luft som kom in i husen förr???
Helg, passa på o njut!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Helt underbart! Den knuten säger jag bara... såå vacker!

Kram Annica

Jane sa...

Fantastisk byggnad ... tänk att någon har bemödat sig att måla även kanterna på träet med tunna linjer. Blir garanterat ett utflyktsmål i sommar :)

Braindumps sa...

your photos is very nice and beautiful and your blog is fantastic. thanks for sharing this blog post.

Della sa...

Charmigt lite överallt det där huset.

paula i pörtet sa...

Påminner mycket om dalahus eller hälsingegård. Det är en otrolig atmosfär i en del gamla hus, man blir liksom omfamnad av en värme och känner nästan hur människosjälar fortfarande sitter kvar i väggarna. Och vilken möda de ägnade åt att pryda sina hem, helt fantastiskt!
Ibland tittar jag på nätet på dalagårdar som är till salu och blir så förälskad. Sen inser jag vilket jobb det är att hålla alla byggnader i bästa skick...och förstår att det inte är min lott här i livet. Jag får besöka husen och beundra dem, bo får jag göra någon annanstans. Och vet du, vi har pratat om att flytta in till köpingen...men det blir nog inte närmaste året!
Kramen