lördag 21 april 2012

The Big Four:)

The big five brukar man ju tala om i djurvärlden, men i min lilla värld så blev det fyra vårblommor idag istället;)

Fantastiskt skön dag idag, allt är ju relativt, när jag gick hem från jobbet i regnet och kylan igår strax efter fem, så såg jag en löpsedel från expressen med feta stora bokstäver.

Varning för snökaos i Östergötland!

Ja ha, tänkte jag det låter ju mysigt;(

Men istället så har det varit i och för sig ganska så mulet, men inte mörka moln och någon liten strimma sol, så jag satte skygglappar för ögonen och åkte ut i naturen, det jag borde gjort hemma denna dag finns ju kvar tills en dag när vädret inte överraskar positivt:)

Och det blev en underbar dag, trots det kalla vädret som varit, så fullständigt exploderar det i naturen, så fantastsikt att få uppleva efter en grymt tuff (men rolig) arbetsvecka!

Ha en fortsatt bra helg, håller tummarna för att vädret blir okej även imorgon!


annette

9 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

här har det nog varit snökaos så det räcker nu ,snöade hela natten ,så fina vårblommor du hittat .trevlig lördag ,Nette

paula i pörtet sa...

Hej! För ett år sedan fotade jag min första bukett med vitsippor, i år har jag knappt sett tussilagon ännu! Så jag njuter verkligen av dina alster, tack för att du ger mig hopp om våren här mitt i snöblasket som aldrig verkar ta slut!
Trevlig helg förresten/Kram

Anonym sa...

Skittrist väder, men iaf ingen snö.

Min farfar ligger på sjukhus efter andra ambulanstransporten dit denna vecka. Jag känner mig genomledsen och önskar jag kunde göra mer för min farmor. Önskar jag bodde närmare...

Kram Tott

Della sa...

Visst var det bra att det inte kom något regn! Men småkallt tyckte jag att det vara på min långa promenad. Vad fina dina blombilder är. Tack för dem!

Jane sa...

Åh, jag har bara sett tussilago och vårlök än så länge ... förutom krokus och några tappra tulpaner. Gullvivor och blåsippor är ljuvliga, det är riktiga vårblommor det!
Har precis fått hem ett piano så nu ska här spelas ... ev. till grannarnas förtret, hi hi. Men kan de spela musik och festa så kan jag spela lite skalor ;)) Nu måste jag "möbla om" lite så att det får plats.
Apropå skolan ... de flesta föräldrarna är bra att ha att göra med men föräldrarådet har blivit en liten egen grupp som driver "sina" saker. Tror faktiskt att övriga till 90 % inte har en aning om vad det gnälls om. Vi gjorde en enkät och där framkom det att 89 % var helt nöjda :)

AnnaKK sa...

Åh, har du hittat en gullviva - eller är det nån annan snarlik viva? Härligt att det blev INTE snökaos!! :-)

Här kom alla saker vi behövde till grillningen fram, så nu är vi mätta och goa!

Bonnfrua sa...

Även här borta i väster har dagen varit skön, iaf em! Härligt att få lust till trädgårdsarbete, så att det nu när regnet slår mot rutan,redan finns lite gödning hos mina perenner och buskar,

UllaMona sa...

Väderrapport från Vinterstaden:
Snöblandat regn igår, några tappra Hästhovsört trotsade vädret och står fortfarande kvar i backen mot gröna huset.
Idag syns strimmor av den blå himlen och solen tittar fram emellanåt...genom fönstret såg jag att gumman Tö viftade förbi, hon jagar väl kung Vinter och farbror Rim-frost...jag hejjar på kvinnokampen !!!gumman Tö alltså.

Sångsvanar passerade alldeles nyss förbi Åre-Östersund Airport på väg västerut mot fjällsjöarna.

Det var allt från Vinterstaden för idag ;-)

Ninni sa...

Snö har vi fått men nu är den borta igen, tack och lov. Här har jag bara sett tussilago, scilla och krokus...men jag har ju inte varit ute på spaning så mycket ;)
Extra fint då att få njuta av dina fina vårbilder!
Tack för det!
Kram Ninni