söndag 18 mars 2012

Utanför fönstret

Kameran kom fram lite snabbt när solen höll på att gå ner, såg så här vackert ut en lång stund, lite dimma kom och gjorde det lite extra spännande!

Fotad genom smutsiga fönster, ingen redigering.


Ha en bra start på veckan!


annette

9 kommentarer:

Della sa...

Vackra färger.

Inger sa...

åhhh så fint,du är ett geni´ med att fånga rätta ögonblicket..
kramkramen,

Jane sa...

Dramatisk himmel! Fascinerande vilka färger det kan bli. Själv satt jag och fikade hos min mor och önskade att jag hade haft kameran med mig ... först höll 4 skator på att bråka om ett bo utanför fönstret, sedan kom det två snubbar på någon sorts flygande "mopeder" med fallskärmar på (mysko) och precis efter kom det två sångsvanar lågt flygande ... typiskt va!?!

Elisabeth sa...

Så var min himmel också!
Jag la märke till en annan sak också, som nästan fick mig att hämta kameran.
Ljuset reflekterade och färgade mina lakan som hänger ute på tork till en rosa nyans!
Det såg fräckt ut!

Fint fångat ljus i bilden!
Ha det fint!

UllaMona sa...

Vackert!

Kram

Jesús M. sa...

Precioso cielo. Saludos.-

AnnaKK sa...

Vilka färger! Man får känslan av att du bor granne med himlen lixom - jättehärligt!! :-)

Själv bor jag låglänt, och solnedgångshimlen är nåt som typ finns på andra sidan skogen, och bara syns om man går upp på högre höjder - exempelvis på grannens mark...

paula i pörtet sa...

Mmmm va vackert! Så du har skaffat dig en IPhone? Tror inte jag någonsin kommer till skott, enda anledningen till att jag verkligen skulle vilja ha en är en del appar man kan skaffa. Såg förra veckan att man kunde skaffa en app som när man med telefonen pekade mot natthimlen talade om vilka stjärnor man såg på himlavalvet! Sånt gillas, jag är dålig på att känna igen dem. Likaså tycker jag appar som berättar om platser man besöker är skojiga att ha.
Ja vi får väl se, kanske räcker inte de anledningarna till för att satsa de slantar den kostar men jag kanske blir rik en vacker dag?
Ha en fin ny vecka, här håller Blinka på att lyfta och flyga upp i trädtopparna i blåsten, tur jag håller hårt i kopplet!
Kram

Inger Maryissa sa...

En otroligt vacker solnedgång
kram