torsdag 8 mars 2012

Undrar om det är bättre!?

Med tanke på gårdagens inlägg så funderar jag på om det är skönare att rida på en Åsna istället för en Trähäst, bra mycket sötare är dom i alla fall;)


Fredag imorgon Hipp, hipp, hurra!!


annette

9 kommentarer:

paula i pörtet sa...

Jag vill ha en åsna! Tycker dom är urgulliga djur, och så kan man ha dem till mycket...dvs. när dom vill...tycker det är konstigt att de är så vanliga i många länder men uppe i Norden finns det nästan inga alls.
Va skönt att höra att dina armar och axlar mår bättre, har du fått ett bra program av en sjukgymnast?
Önskar dig en skön helg/Kram

Pysselfarmor sa...

Ja åtminstone är de mjukare för baken....men det gäller väl att "uppfostra den" (dressera)....

annette sa...

Paula, inte varit hos någon sjukgymnast, kör egenkomponerat program.
Pysselfarmor, dressera en åsna tror jag är svårt, är nog bara att hänga med;)

Jane sa...

Håller med, sitter hellre på en istadig åsna än en trähäst :)Dessutom är de så mycket gulligare!
Ha en trevlig fredag ... snart är det helg, yipppiii :))

AnnaKK sa...

Så söta de där var då! :-) Inte ofta man ser en åsna här i Sverige, men det fanns ett par för några år sen på en gård vi kör förbi emellanåt. De var gråa och raggiga, och inte särskilt söta... <:-I

Och med alla de där mjuka filtarna som sadel, så är det nog lika fint att sitta på åsneryggen som i ett bussäte. :-D Själv funderar jag på att (så fort det blir vår på riktigt!) byta bilsätet mot en cykelsadel på mina resor till och från jobbet. Hårt och obekvämt - men man skulle förstås kunna skaffa sej ett sadelöverdrag av fårskinn, för att dämpa lite grann iallafall.

Ha en toppenfin fredag!! :-)

Bonnfrua sa...

åsnor är verkligen söta! Och praktiska i arabland. Har sett barn som suttit tre i rad på en åsna för att ta sig genom halvöknen till skolan i nästa by. Så visst är de dresser-bara.

Vår ladugård är tom men en åsna skulle jag kunna tänka mig där. Men det finns annat att lägga energin på att "få igenom" här på slätta än just en åsna. Men vem vet???

Ragnvi sa...

Jag föredrar åsnan! Även om jag kanske tycker att en sån där offentlig trähäst i någon form skulle passa ibland på dagens torg...som avskräckande exempel!

Blir långt mellan gångerna jag bloggar nu för tiden...men idag fick jag till ett litet inlägg ....
Kramen!
Ragnvi

Pumita sa...

Självklart en åsna för mig också! Om inte annat så för tempot. ;) Underbar bild!

Ninni sa...

Visst är de otroligt söta! Jag skulle gärna ha en åsna...men kanske har jag inte tålamod som räcker. Jag gissar att de är ganska självsvåldiga :)
I Brasilien är de ganska vanliga, även mitt inne i den 6-miljonersstad vi bodde i. De verkade så tåliga, brydde sig inte alls om den hemska trafiken.
Hoppas solen lyst på dig idag!
Kram Ninni