tisdag 13 mars 2012

Original eller Redigerat

Tja, smaken varierar från dag till dag när det gäller bilder, ibland tycker jag om det helt oredigerade som på översta bilden, ibland tycker jag om att redigera mycket och som i det här fallet försöka få den undre bilden att se lika gammal som bilarna är!


Fixa lite med cykeln måste jag göra nu, jobbar i stan i morgon och nu tycker jag det är cykelväder, går ju så mycket fortare oxå än att gå 4-5 km enkel väg;)

Ha det bra!


annette

8 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Bara du nu inte fixar cykeln så den börjar se gammal ut .kram Nette

BrittMarie sa...

Så skönt att du jobbar i stan, så du kan cykla! Nu är det ju riktigt skönt vårväder, ja faktiskt: cykelmekarväder :)
Kram

paula i pörtet sa...

Underbart det låter med cyklingen! Även hos oss har de vägar som ligger mot söder börjat torka upp, de andra består än så länge av isbark, men det minskar varje dag som går. Maken sa att det inatt aldrig varit kallare än 7plus och det är anmärkningsvärt!
Jag är väldigt sugen på att testa cykel igen, men just nu skäms jag över mitt motionscykelinköp som inte alls blev lyckat och tänker inte tjata mig till något mer, hihi
Kramen

Elisabeth sa...

Vad underbart det måste vara att kunna cykla till jobbet!

Den undre bilden är läcker, men jag tycker nästan det är lite för mycket. Kan man göra lite mindre? Då hade det i mina ögon blivit perfekt!

Ha en underbar dag!

annette sa...

Elisabeth, visst hade jag kunna gjort lite mindre,och Du har rätt i att det blev liiiite mycket den här gången;)

Ann-Sofie sa...

Superfina bilder. Har du lärt dig själv?

Jane sa...

Den undre bilden blev riktigt, riktigt bra, redigeringen passar verkligen motivet. Håller med Elisabeth dock, kanske liiite för mycket :)

Pumita sa...

I det här fallet tycker jag bättre om den färgglada bilden. :)