torsdag 1 mars 2012

Falurött och Snickarglädje

Har ju fyllt på i min mapp som innehåller falurött och snickarglädje, höll nästan på att glömma bort dessa bilder, och det vore ju synd att undanhålla Er så vackra fönster!Torsdag kväll, inte helt fel att då veta att arbetstiden tar slut vid 15-tiden imorgon fredag!


Ha en bra start på slutet av veckan!


annette

9 kommentarer:

Carita sa...

Jättefina bilder och mysiga fönster. Har svårt för att bestämma mig vilket jag gillar bäst - kanske den som ligger längst ner ändå.

Mina fotostunder sa...

Otroligt vackra fönster med snökristaller på!

Della sa...

Väldigt fina fönster.
Så nu är det bara att köra på till kl 15.00 då. Jag följer ditt exempel. :-)

Viola sa...

Denna mix är jag svag för..:) själv får jag njuta utav den dagligen och det är jag tacksam för...sakteliga går det framåt, den här armen har krånglat under flera år men sista tiden har det varit för jäkligt men nu bättre igen, ha en skön helg, underbart vårväder vi har idag, kram

Bonnfrua sa...

Det är ngt visst med röda hus och vit snickarglädje! Den svenska folksjälen kasnke!

Jane sa...

Åh, vilka vackra fönster! När jag vinner på trisslott ska jag flytta till ett hus med sådan snickarglädje :)
Det har varit ruskigt svårt att komma igång med skapandet ... tillbringade hela dagen i ateljén igår men kom hem alldeles frusen (trots värmeelement) och inte ett dugg inspirerad. Brukar annars jobba som bäst med lite tidspress ... och nu är det redan fredag :O Panik!

AnnaKK sa...

Spröjsarna på fönster nummer ett och tre här var inte av "den gamla vanliga sorten". Helt ljuvliga!! :-)

Idag har solen hittat tillbaka hit, och det har utlovats fortsatt fint väder i helgen också. Härligt!! Hoppas den prognosen gäller för dej också!?

Ha det TOPPEN!! :-)

UllaMona sa...

Vackert!!!
Ha en fin helg och kram på dig.

BrittMarie sa...

De här vita fönstren var otroligt fina mot den röda fasaden. Dessutom frost .Jättefint! Jag har också jobbat till tre-tiden idag. Det kändes långt eftersom vi varit uppe och snurrat mitt i natten. Det är svårt att somna om när man har jobbat med något "bråttomfall". Nu är det helg i alla fall :)
Kram