torsdag 15 mars 2012

Båtvrak

Tror ofta att bilder jag visar avspeglar lite hur min dagsform är, idag känner jag mej som ett "vrak" och då ett helt osminkat vrak, så då blev oxå bilderna på vraken just osminkade vrak;)


Ha en bra start på slutet av veckan!

annette

10 kommentarer:

annette sa...

Uppdatering, efter x-antal muggar kaffe och en promenad känns det riktigt okej;)

paula i pörtet sa...

Från ett vrak till ett annat: Vi har levt, vi har spår och ärr och märken överallt, målarfärgen flagnar, och vi är så vackra där vi står nötta av tidens tand! Apropå skönhetsoperationer, hihi, jag bär mina rynkor med stolthet!
Men man kan ju känna sig som ett vrak när man är trött och stressad, "ogillar"!
Kram och trevlig helg

Jane sa...

Vet precis hur det känns, fast något kaffe blir det inte för mig ... då kommer jag inte sova en blund i natt :) Frisk luft är nog det bästa botemedlet. På tal om vrak, har du sett båten som ligger som "reklam" vid infarten till Söderköping? Det är mina föräldrars gamla båt :)

Bonnfrua sa...

Skönt att kaffe o promenad hjälpte!
Tack för dina kommentarer om blåmesarna, de värmde! Ine är jag i AnnaKK:s klass precis men någonstans måste man ju börja.

Och ang lönesamtal: Efter att mailat chefen ringde han (ledig enl schema!) och sa att jag inte ska ha ngt samtal då jag inte jobbat 6mån senaste året... Jajaja, och inte gick det att få ur honom ngt om de tjänsterna som är ute nu och mina lasdagar heller... blir så trött ibland bara! Har ju vikat mig fram och ska närsomhelst var "fast" i kommunen, vilket ska bli skönt!!!

Hoppas din fredag blir en bra dag, jag ska till ett äldreboende där det är flera krassliga, så jag lär få jobba innan det blir helg för mig.

annette sa...

Och idag vaknade "vraket" med en dunderförkylning, lite panodil och iväg till jobbet är väl vad som gäller i alla fall en fredag när vi redan är kort om folk;)

Hej, hopp!

Viola sa...

Ville titta in för att önska en fin helg...tack för tidigare påminnelse..nu ska jag in och göra samma sak, ta en extra back up :) ha det gott, kram

UllaMona sa...

Jag känner mig också som ett vrak idag...efter en arbetsdag som inte går att beskriva här. Ibland undrar jag vad jag håller med om...

Det som är positivt är att jag är ledig hela helgen och att solen skiner och att tandvärken är puts väck och att det är bara en vecka innan jag får träffa Nore och Eskil.
Kram till Dig och ha en fin helg.

UllaMona sa...

PÅ MED ska det stå (hjärnan är inte riktigt med)

Bonnfrua sa...

Ajdå, vaknade du med förkylning!?
Inte kul alls. Hoppas du kan vila ut i helgen och kurera dig med honungsvatten och panodil. ELler nåt...

Sköt om dig!

Kram

Ingegerd ( organiserat kaos) sa...

Hejsan Snubblade över din blogg.
Väldigt vackra foton måste jag säga bilderna på båtvraken är otroliga.