lördag 3 mars 2012

Bara lite bus;)

Efter en ljuvlig dag med underbart väder, utevistelse plus ett par museibesök så blev det lite bus med en bild fotad idag, ett tips till Er surströmmingsälskare, Ni kan göra lampor av Era urätna och tomma burkar;)Ha en fin kväll!

annette

6 kommentarer:

Pumita sa...

Gillar din busiga bild (har funderat på att göra likadant många gånger men det har inte blivit av) men burkarna vill jag inte ha på ett par mils radie... lukten måste ju sitta kvar och min näsa är känslig. ;)

Jane sa...

Vilken kul bild! Bakgrunden var väldigt snygg.
Undrar bara om de där lamporna osar annat än lampolja/fotogen :)

annette sa...

Har oxå funderat på om det överhuvudtaget går att få bort den ursprungliga doften;)

Ninni sa...

Haha, att jag inte tänkt på det tidigare. Men jag har en burk i kylskåpet så då får jag försöka komma ihåg att spara den för återanvändning :D

Pysselfarmor sa...

Snyggt och de där skulle jag kunna knåpa ihop galant,,,men undrar som övriga om det doftar. Ska ta en burk nästa gång och skura ur den ordentliga och låta den ligga-till-sig och sedan dofta...ja ja jag äter inte surströmming förrän jag är på gården i norr. Hör liksom till där....
Lev väl!

paula i pörtet sa...

Hmmm undrar just om det verkligen går att få ur lukten ur dom burkarna helt? Njae, jag skulle välja andra burkar, tonfiskburkar istället kanske, men idén är skoj!