söndag 26 februari 2012

Tidigt imorse!

Ganska så tidigt imorse var det fler än jag som var vakna och ute för att njuta av en fantastisk söndagsmorgon, jag såg något genom kikare Ni inte får se, nämligen havsörn och alfågel, vad andra såg men inte jag var den första tofsvippan för året!Och nu är det styrketräning som gäller, tror jag somnar tidigt och sover gott efter en underbar söndag med härliga havsvindar och massor av sooooool!


Ha en fin söndagseftermiddag!


annette

9 kommentarer:

Della sa...

Så vackert så tidigt på morgonen. Jag tycker det var svårt att fota idag på dagen - för starkt ljus på något sätt (alltid är något fel :-))

Pysselfarmor sa...

Vet precis hur alla de fåglarna ser ut, men har inte sett dem idag.....inte varit på rätt plats skulle jag kunna säga. Har suttit inne på en kurs....och stickat ;-))
är du ornitolog?
tofsvipa - oj är det inte tidigt tro? Men någonstans hittar den väl mat.

annette sa...

Della, var i Dina hemtrakter, närmare bestämt ute vid Femöre, det var längesedan sist, lika fint som alltid, men mycket is på vägarna;)

Pysselfarmor, tyckte oxå att det lät tidigt med tofsvippa, men proffsen sa att dom sett en, är inte ornitolog, träffade på ett gäng fågelskådare som lånade ut sina fina fågelkikare!

AnnaKK sa...

Vad kul!! :-) Tidiga morgnar är inte så dumt - fast jag använde min (från kvart i sju och två timmar framåt) till ett arbetspass, och det var ju inte så-å-å livat... Men sen kunde jag ju göra desto roligare saker sen, så! Har också sett massor av fåglar idag. :-)

annette sa...

Anna, helt fantastisk dag, fast det skulle ju vara kul med ett riktigt tele, så man kunde fota fåglar på långt avstånd!

Jane sa...

Vilket glittrigt hav, måste vara fint så där tidigt på morgonen då färgerna är lite "mildare" än mitt på dagen då solen skiner "för mycket".

paula i pörtet sa...

Är du ute med fågelskådare? Öppet vatten, nu? Eller ser jag miste i glittret för inte kan det väl vara is? Här ligger snötäcke ovanpå isen, ser hur trist ut som helst, och helgen gick i nordanvindens tecken, vi provade gå ut bägge dagarna men det var inte skönt alls.
Hoppas du fick dig en rejäl friskluftsförgiftning så du klarar hela veckan!/Kram

annette sa...

Och nu har visst blogger styrt och ställt igen med kommenterandet, för jag har inte gjort om något i alla fall;)

Pysselfarmor sa...

ahaaa
för 100 år sedan (?!!) nästan
var jag sambo med en ornitolog...reste hit och dit och prickade av listor - låg på tjäder- och orrspel i Stockholmstraken - Ja du läste rätt - i Tyrestaskogarna. I Luleå var det Lappuggla med ungar, Gotland - rosenfink osv...ja jisses var vi for runt - skojigt och jag var ju intresserad av fåglarna (också !).
Har alltid varit frilufts- och naturintresserad eftersom jag har det från "barndomen i norr"...
nuvarande sambo var mäkta imponerad när jag kläckte ur mig saker om djur o natur i början av vår bekantskap...nu är han också "duktig" på så'nt....