söndag 26 februari 2012

Skyltsöndag

Höll ju på att glömma bort skyltsöndag, får bli en färsk bild från dagens utflykt, jag har bara varit 6-7 mil från Norrköping men då kan det se ut så här;)

Fler skyltar finns hos Pumita som startat det hela, och så har ju Della en skylt förstås;)


Ha en fin söndagskväll!


annette

13 kommentarer:

AnnaKK sa...

Jag har också befunnit mej ett antal mil hemifrån denna dag. :-) Helt underbart fint väder, så maken och jag gjorde en utflykt till havet.

annette sa...

Della, hur är det I Dina hemtrakter egentligen KGB;)

annette

annette sa...

Anna, havet det är livet det;)

Pumita sa...

Ojoj, hemlig kanon??? Det låter farligt... men du klarade livhanken. =)

annette sa...

Pumita, att jag klarade mej beror nog på att Della inte var där;)

Della sa...

Men hur kan du veta att jag inte var där... Egentligen. :-)

annette sa...

Det kan ju inte egentligen Della, men ingen hade kamera vad jag såg, bara fågelkikare;)

Jane sa...

Det där såg spännande ut ... jag menar hemlig kanon och KGB på samma ställe :))

Bonnfrua sa...

:-)
Ditt foto i förra inlägget med det glittrande vattnet är som en planch! Helt klart underbar!
Ingen tidig söndagsmorgon för mig dock, migrän höll mig kedjad i sängen till lunchdags...

AnnaKK sa...

Ja, det är verkligen något speciellt med havet - inte minst för såna inlandsbor som jag. Och havet på vintern blir det inte så ofta - fast igår kändes det inte alls som februari, utan nära på som en aprildag! :-)

Visst skulle det vara häftigt med ett riktigt bamsigt teleobjektiv - fast hua så tungt och bära på... Fördelen med fåglarna ute vid kusten är att de ofta är stora, så lyckas man bara komma ganska nära så räcker min befintliga telezoom till lika bra där som till småfåglarna hemma i trädgården. Men helt klart är det lättare att komma nära en inmatad tita än en vild (?) trut. Fast man skulle ju säkert kunna muta dem med lite fisk!? ;-)

AnnaKK sa...

Hejsan!

Hur har du det på jobbet denna vecka? :-)

Svar ang hårmodell: Dottern ska avlägga några prov längre fram i vår, och jag har inte riktigt kläm på hur många modeller hon behöver till dessa men det är iallafall ett antal olika saker hon ska göra så det behövs en modell till vart och ett. Jag var trevligt nog inte tillräckligt gråhårig för att kunna vara hennes modell när hon ska färga (och klippa), så till det provet ska hon använda sin "svärmor" - och så får jag vara modell till festfrisyren istället! :-D Den klippningen hon har gjort på sin pappa (se bilder i mitt blogginlägg för idag) ska hon när det blir dags för provet göra på sin bror istället, för han har inte riktigt lika besvärliga virvlar i nacken. Allra svårast har det varit att hitta en skäggmodell som hon kan ansa, men det har löst förhoppningsvis löst sej nu; det blir en ingift kusin till hennes farmor! :-D

Så just nu kan vi med andra ord inte önska fritt ang om hur vi vill bli friserade av henne. Men annars är det inga problem att få sina egna idéer förverkligade - om man nu har några såna! Jag är mest så att jag bara låter henne göra vad hon vill med mitt hår... Det brukar nämligen bli bäst så! :-D

Ha en bra dag! :-)

enn-08-i-exil sa...

Morrn Annette.

Kul med en liten kommentar ang. vår nya bil.
Allt var egentligen ett "drama" från den 17 nov., vi har haft lånebil från 17 dec.
Men allt fixade sig, till det bästa, jätteskönt, en sådan bil kostar här 240.000 NOK, mitt pris har jobbat på företaget i 15 år.
Lite skryt kan jag ge, efter hjälpen....
Ha de bra,

Hasse A Norge

Pysselfarmor sa...

Skyltsöndag?!?!?

Kilar genast och kollar vad det e'

glömde nästan bort att säga vilken häftig skylt! ;-)