fredag 24 februari 2012

Fredag!!!

Fönstret på bilden är gammalt och slitet men ändå lite vackert, själv är jag gammal och sliten efter veckan, men inte vacker;)

Ha en fin fredagskväll!

annette

5 kommentarer:

BrittMarie sa...

Det var ett charmigt fönster du visar upp på fredagskvällen! Jag gillar när det ser lite slitet ut. Förr när vi reste mycket i Värmland brukade jag alltid titta mig om efter alla gamla slitna torp och spökslott. Jag har alltid dragits till sådant, men det räcker med att titta eller fotografera. Det skulle vara mycket jobb med ett gammalt torp.
Ta nu hand om dig i helgen, så du orkar jobba till 75.
Kram

Pumita sa...

Haha, nu ska du inte vara sån... det är klart du är vacker! Polerad yta har jag aldrig varit mycket för. :)

Väldigt charmigt just för att det är gammalt! Det kan man visst säga om människor också. ;) Önskar dig en fin helg!

AnnaKK sa...

Skönt med helg då, förstår jag. Kanske det blir tillfälle att gå ut på fönsterfotarjakt!? Ju fler fönster jag ser på bild, desto mer intressant tycker jag såna är som fotomotiv. Händer att jag förevigar ett och annat också, fast de kommer sällan eller aldrig så långt som till bloggen... Borde kanske ändra på det!? :-)

Ha en toppenskön helg!!

Jane sa...

Vad det är vackert med den där faluröda färgen när den åldras! När jag skulle fixa till min kolonistuga funderade jag starkt på om den skulle vara faluröd eller gul som den var från början ... bestämde mig för den gula eftersom jag ville bevara det "gamla" (trots ny panel).
Känner mig som du just nu, trött och sliten, efter rejäl förkylning och hög arbetsbelastning ... ser fram emot lite fina dagar så man kan vara ute och få lite luft ... behövs om jag ska tillbringa veckan i ateljén ;)) Hoppas också att jag får lite mer tid för bloggen.

Bonnfrua sa...

Ett liknande fönster har jag i "katalogen" att kunna använda i 365:an.
Gamla ladugårdsfönster har en viss charm och patina.

Hoppas du hinner vila ut i helgen, solen skiner ju iaf. :-)

Och du: "Du vet väl om att du är värdefull..."