fredag 20 januari 2012

Om..............

Första bilden jag fotat på 14 dagar, det tar sig ;)

Om jag på torsdagen blir erbjuden en extra ledig dag på fredagen för att ingen är sjuk i övrigt och jag är en "dålig" människa, så kan jag ju njuta av god räkmacka med handskalade räkor till lunch och tycka att det är helt okej!


Missförstå nu inte detta med "dålig", är bara armen som är dålig, inte jag:)Ha en fin helg!


annette

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm ser gott ut det där! Socken skit med axeln!

Kram tott

Pumita sa...

Vi vet att du inte är en dålig människa! :) Det är klart du ska unna dig allt gott för då blir det lättare att uthärda det som är ont. Sköt om dig!

AnnaKK sa...

Mums! :-)

Här har vi precis ätit fredagskvällsmat, som oftast är lite utöver det vanliga - iallafall jämfört med måndagar och tisdagar typ. Och idag blev det älgkalvytterfilé, med gräddsås och potatis. Och ett glas rött. :-)~

Jag kan inte heller kommentera i Janes blogg nu för tiden om jag använder Expolerer, men i Google Crome går det bra. Så har du en annan webläsare på datorn så testa med den!

Ha en mysig fredagkväll, och trevlig helg! :-)

Inger Maryissa sa...

Fin bild du har fotat.
Hoppas din arm blir bättre snart
kram

UllaMona sa...

Fin bild och gott med räkmacka...hoppas att du fick vara ledig och vila din "dåliga" arm.

Tiden rinner iväg, snart är det bara 23 kvar ;-)
Min son säger som du...han är född 29/12

Kramen på Dig

Bonnfrua sa...

Mums!
Förärades smörgåstårta igår med ägg o räkor. det slinker ner det med!

Fortsätt du att vila armen/skuldran!

Och visst vore det konstigt om det ngn gång vore smidigt med samma journalsystem!? Men de som bestämmer jobbar efter SoL och vi syrror efter HSL, så du kan ju gissa var tyngdpunkten ligger...!!!

Ska snart frittera falafel. Om det lyckas är det så vansinnigt gott!!!En liten "åkaomma" efter mina år i arabland som jag dras med: Att gilla falafel!

Jane sa...

Hoppas du slapp jobba i helgen :)
Jag har också haft lite "bloggvila" men bara för att hinna med andra saker ... plus att jag inte alls haft tid för något fotande. Din räkmacka skulle sitta bra nu, åt makaroner och falukorv till middag, vilket inte var någon höjdare ... men snabbt gick det :))