onsdag 18 januari 2012

I väntan på...........

I väntan på våren och i väntan på att jag skall återuppstå i blogglandia, får Ni se en bild på ett växthus som säkert oxå väntar på våren så det får fyllas med t.ex fröer av olika slag!

Får se när jag återkommer kan gå snabbt eller dröja, min bloggvila beror inte bara på inspirationsbrist, utan den sammanföll med att att min sedan tidigare krånglande höger axel/arm har slagit till rejält.

Farbror Dr har väl kanske rätt i att det är "frozen shoulder", för det har ju pågått av och till nu i ca 1,5 år och det kan väl hålla på minst lika länge till, blev väl helt enkelt för mycket bärande på kameran i Jordanien!

Så fotograferande och bloggskrivande på fritiden får jag avstå ifrån just nu, får försöka använda armen så mycket det går i jobbet och sedan vila/träna och äta "piller"på fritiden!

Även om jag vill så kan jag inte hälsa på, titta och kommentera på Era bloggar, för det klarar jag helt enkelt inte av om den förbättring jag uppnått senaste veckan skall fortsätta på samma sätt, vill inte ha fler aj aj sprutor i axeln!!

Att Ni alla finns i mina tankar tror jag nog Ni anar!

Ha det så gott!

Kram!


annette

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Klart din hälsa måste komma först!
Se nu för tusan till att kurera dig ordentligt, vi finns kvar här när du känner dig redo igen!

Mina tankar finns hos dig också!
Kram!

Jane sa...

Åh, vad jobbigt, sådant där tar tid ... har du prövat akupunktur? Det hjälpte en kollega till mig så hon blev av med sin "frusna axel" på nolltid efter månader av värk.

PS, kan man ha "frusen tumme" också? Har suttit för mycket med datorn/musen ;))
Ha det bra!

Bonnfrua sa...

Froozen shoulder ska inte vara ngn hit precis! Så vila du allt du kan!!!

Vi har nu blivit datoriserade i journalföringen, men inte samm som landstinget, nej då!
Men ocj vad musklick det är för att komma någonvart. Undrar hur månda "musfingrar" det kommer bli av det i framtiden...???

Sköt om dig!

Kram

UllaMona sa...

Sköt om Dig bästa Annette, din hälsa är viktigast. Vi finns kvar i bloggvärlden när du kommer tillbaka.
Kram

BrittMarie sa...

Aj, aj, aj! Sprutor i axeln låter inget kul. Bra att du vilar på fritiden i alla fall. Hoppas bara att inte arbetsgivaren kör för hårt med dig! De vill ju ändå ha kvar oss till 70-årsåldern eller något sådant. Sköt om dig!!
Kram

Della sa...

Det där låter inget vidare.
Gör som Farbror Doktorn säger så hoppas jag du blir bättre snart.
Ta det varligt!