onsdag 4 januari 2012

Borde slappa mer;)

Tror det vore bra att "slappa" mer, för titta så glada "dom" ser ut trots att "dom" sett att jag fotar, en stressad person hade troligtvis inte sett så glad ut tror jag!Ha en bra kväll!


annette

7 kommentarer:

Jane sa...

Modigt av dig att fota dem :) Man vet ju inte riktigt hur det är i vissa länder och hur folk vill ha det med fotografering ... Det blev en väldigt bra bild i alla fall, de ser så glada ut :))
Jo du, Petra blir det nog när jag är pensionär ... med den lönen jag har ;) Jag hade börjat spara pengar till en vecka i juni, i Italien. Det är en bloggare från USA som håller på med Art Journals och hon anordnar en resa till Fabriano (där de gör akvarellpapper). Man får "undervisning" i att göra egna böcker plus en hel dag med papperstillverkning samt lite konstnärligt också. Sedan när man kommer hem har hon fortsatt undervisning via datorn. Jag kan ta billigt flyg tur och retur och bara betala för kursen och uppehälle. Visst låter det spännande! Som tur är har min dotter en ganska tät far, ha ha, så hon får väl tigga pengar av honom när han kommer hem från sin semester, så hon kan betala tillbaka till mig :))
Mina gardiner blev faktiskt ganska snygga, beiga med "bambu"-tryck, lite asiatiskt sådär. Det är bara tidsbrist (läs slöhet) som gjort att jag inte fållat dem ...

Pumita sa...

Slappa mer? Ja, absolut! Frågan är bara när man ska hinna med det också... ;D

Elisabeth sa...

Slappa... går det att äta?
:-)
De ser ut att ha det rätt gott i sin paus!
Men jag blir lite konfunderad, vadå, FÅR man inte fota folk där?

annette sa...

Elisabeth, många har sagt att det inte är populärt att fota människor i Jordanien, men det lyssnade jag inte på, och det var heller ingen som protesterade, så jag tror nog inte det är värre att fota gatufoto där än här;)

AnnaKK sa...

Om man bor på eller i närheten av en turistort var det än månne vara nånstans här i världen, så är man nog rätt van vid att turister använder sina kameror som snudd på maskingevär - så jag tror inte det är nån större fara att ta lite såna här foton från behörigt avstånd. :-) Däremot kanske man i vissa länder inte ska sticka upp kameran i nyllet på nån - iallafall inte om man kan befara att invånarna där kan ha ett riktigt maskingevär innanför särken!? 8-X

För övrigt... Jag borde nog också skaffa mej ett gymkort, eller anmäla mej till Friskis & Svettis. Se mitt senaste inlägg så förstår du varför... <:-I

Anonym sa...

Slappa...jodå. Ett visst mått av slappande har nog hunnits med även om det tagits en del steg och lagats en del mat...

Hemma till allvaret igen. Men först: tre dagars ledighet till:)
Kram Tott

Elisabeth sa...

Tack för förklaringen Annette!
Så är det väl på många ställen. Det är många som inte vill vara med på bild, även här i Sverige.

Men jag kan tänka mig att det mer är om man blir närgången, vilket man kanske vill när man ser en oerhört rynkig gammal man eller gumma som sitte och pysslar med något dagligt. Många sådana människor har nog reagerat där nere och skrämt folk från att fota... (och kanske faktiskt med rätta) man måste respektera andra människor.

Men bilder som dina är ju på intet sätt kränkande av den personliga sfären! (eller tja, han som sov då... men han sov ju, så han far inte illa... he he)