söndag 29 januari 2012

Söndag

Dagens flopp det var att jag tänkt fota lite speciella bilder, men när jag kom dit jag tänkt att fota , så såg det inte alls ut som jag tänkt, desperat ner till stan för att försöka hitta ngt till det jag tänkt, gick så där.

Dagens två flipp var att jag när jag kom till stan så hade jag så ont i min jäkla arm så jag höll på att bli "mer galen än jag redan är", så jag gick in på apoteket för att prata lite om Rehband.

Ut kom jag lite fattigare, men med en grej att sätta på armen som faktiskt ganska så direkt tog bort den mest akuta värken, så nu blir det stöd/tryckbandage vid fotografering, data och jobb!

Dagens flipp nr två var att så här vackert var det från balkongen när jag kom hem vid 15.45!


Ha en skön kväll och bra start på veckan!


annette

11 kommentarer:

BrittMarie sa...

Är det lika gyllene på din balkong, som bland de orientaliska skyltarna på skyltsönda´n ;)? Så bra att du hittade något till din arm. Det är inte roligt att ha ont. Hoppas du kan ta det något så när lugnt i veckan. Ha det bra!
Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken skit att din värk håller i sig!! Hoppas att ditt inköp hjälper dig!!! Långvarig värk kan ju driva en till vansinne!

Vacker bild!

Kram Annica

Della sa...

Den balkongen befinner sig helt tydligt på rätt ställe. Vilken solnedgång!
Vi får hoppas att armen får sig lite avlastning nu.

Pumita sa...

Helt sagolikt! Hoppas att det lättar snart med det onda. :)

UllaMona sa...

Vilken vacker solnedgång...här i Vinterstaden hade vi ett vackert norrsken...ett norrsken som jag minns från min barndom.
Det är verkligen synd om oss "gamlingar" din arm som gör ont ont ont och jag med min snuva...mitt må gå över snart...värre är det med din arm.

Kram

AnnaKK sa...

Floppen låter som att du var ute och försökte fixa Elisabeths fotoutmaning!? ;-) Jag har också floppat på den sån här långt nämligen... Ähum!

Desto trevligare med flipparna! :-)

Får du ont i armen bara av att du använder kameran, eller är det för att du bär den i handen typ hela tiden eller nåt sånt? Jag tycker det är ganska obekvämt att ha kameran hängades på axeln eller kring halsen i den vanliga kameraremmen, så jag bär den nästan alltid i handen - och det ÄR tungt. Men jag har ju inte ont av det än iallafall, så då går det ju an... Men det finns ju speciella remmar som är ergonomiskt utformade som nog inte är dumma alls - med dem bär man kameran lika bekvämt som en axelremsväska, och minst tio gånger bekvämare än en fotoväska. Se länk: http://www.google.se/search?q=black+rapid+rs-7&hl=sv&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4ADFA_svSE395SE395&site=webhp&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=SD0mT5-gNdDV4QScuZH7DA&sqi=2&ved=0CIoBELAE&biw=1680&bih=871

Enda felet är att de är svindyra - annars hade jag redan haft en sån. <:-)

Jane sa...

Oj, vilken fantastisk himmel!
Idag har jag också ont i armarna men det är helt och hållet självförvållat. Städningen gjorde vi nämligen igår och nu har jag "träningsvärk" :) Vi åkte från Gävle vid 9 på morgonen och kom hem vid 8 på kvällen ... då blev det bara att köpa sushi och pusta ut. Svårstädat var det iaf, gammalt och slitet är inte helt lätt att få fräscht :/
Hoppas du slipper värken snart!
Ha det gott :)

AnnaKK sa...

Vad bra att "mojängen" från Apoteket funkar och hjälper. :-) Du får knyta fast kameran nånstans i den!? ;-)

Skämt å sido... Visst är det hemskt att varenda litet kameratillbehör ska kosta en halv förmögenhet... Fast de där handremmarna kan man iallafall hitta för under 200 kr, och helt klart bär man kameran mer avslappnat för armen med en sådan än om man liksom bara ska hålla den. Extra stadga när man fotar ger de också. :-)

Bonnfrua sa...

Men vad skönt att apoteket hade en "mojjäng" som hjälper dig!!! Överansträng dig nu inte bara. :-)

Vattenpumpen pajade på min bil igår... :-( SÅ nu står den på verkstan samtidigt som vägsaltet fräter...

Inger Maryissa sa...

Ett helt underbart foto av solnedgången
Trist att du har det så besvärligt med din arm och hoppas det blir bättre snart
kram

paula i pörtet sa...

Fantastiskt, känns så verklig! Du, jag var tvungen att googla på Rehband, men det fanns ju en uppsjö av produkter. Har du ett stödbandage runt armen, axeln eller armbågen? Eftersom jag ofta har besvär, bl.a av tennis- och golfarmbåge (ja du vet ju hur mycket jag spelar, "ler") så kan det vara intressant att känna till vad som eventuellt kan hjälpa!
Tjejpoliserna, var dom i Jordanien? Det var värst, jag minns när jag var i Tunisien i slutet av sjuttiotalet då hade dom också kvinnliga poliser och det hade inget annat arabland.
Krya-på-dej så vi får se måånga fina nya bilder
Kramen