söndag 25 december 2011

På Väg

Undrar om Kamelerna är på väg till Julottan, det är inte jag! Tar istället en ny bok och går och lägger mej en stund igen;)


God Fortsättning!


annette

7 kommentarer:

Della sa...

God fortsättning! Vilken spännande bild jag får se så här på juldagsmorgonen.

BrittMarie sa...

God fortsättning på dig också! Tack för alla fina bilder vi fått se. Det känns nästan som att få ha varit med. Det ser ut som du haft en fantastisk semester.
Kram

Nette Cecilia sa...

Det var annorlunda julbilder men kanske dom rätta ,tre vise männen ,god fortsättning ,Nette

Elisabeth sa...

Underbar bild, tagen av en underbar bloggvän!
Jag ska bara bli lite friskare så kommer jag igen!

Ha nu fina mellandagar, massor av julkramar!

Jane sa...

Vilken fantastisk bild, julstämning över den :)
Har bara slappat och ätit, spelat spel och kramat barnbarnet. Nu är det snart dags för nästa "kalas", äta kålsoppa hos dotterns pojkväns föräldrar. Det ska bli trevligt!
Ha en god fortsättning!

AnnaKK sa...

Det första jag tänkte när jag såg detta foto var nåt i stil med "åh, så skönt att få se nåt annat än tomtar och renar och rött och vitt"! :-D Sen slog det mej att jag så här i julatid kanske borde associera fotot med de tre vise männen på väg till det nyfödda Jesusbarnet med gåvor... Men icke!? Däremot blev jag ännu ett snäpp mer nyfiken på Petra! :-)

God fortsättning!!

Ninni sa...

God fortsättning! Vilken sagolikt vacker bild! Dina bilder gör mig otroligt ressugen.
Jag har inte vistats många minuter framför pc:n under juldagarna utan umgåtts med familjen istället. Båda barnen har bott hos oss och då blir det ovanligt "livat" och jättemysigt. Det gäller att utnyttja de tillfällena som inte kommer så ofta numera.
Kram!