måndag 7 november 2011

Gammal och rostig!

Ja, visst är trucken gammal och rostig, men då oxå tillåten för mej att dra på lite extra i färgerna,ser ju inte dagsljus på vardagarna utan bara mörker till och från jobbet och då längtar jag efter färg;)

När jag jobbar i Linköping, så bokar jag tider för en del patienter så långt som 7-8 veckor framåt i tiden, kom då idag på att om 7-8 veckor så är både jul och nyår över;)

Ha en bra kväll!

annette

11 kommentarer:

Ninni sa...

Jag håller med dig. Vi behöver färg.
Visst är det jobbigt att hela tiden vistas i konstgjort ljus. Mitt arbete medför ju också att jobba i halvmörker så det är ju först på helgerna som man får se ljuset.
Tur att det vänder snart!
Kram NInni

Tristan sa...

Flott å se litt knall farger og sol i disse grå dagene som er nå.

Anonym sa...

Visst behöver man färg en årstid som denna. Jag tycker din bild är härlig, den får mig på gott humör. Dagsljuset ser jag från tidig morgon till solens nergång, men det är inte mycket att hurra för just nu, ljuset alltså... ganska så grått.
Må gott
Birgitta

Jane sa...

Jisses, det är inte klokt att julen är så "nära". Snart dags att julpynta ... eller att låta bli ... det ska ju plockas bort ganska snart ändå ;) Räcker med doften från en färsk julgran och lite ljus så får jag julstämning :)

Inger sa...

Ja fint med lite färg...ja tänk så fort det går, snart är det jul ivårt hus...pust..
ha en fin höst..kramen,

Elisabeth sa...

Gillar absolut färgen på fordonet, men himlen hade jag nog dämpat lite grann för att inte ta fokus från fordonet! :-)
Men visst behöver vi färger nu!
Hoppas allt är fint med dig, själv lever jag "kolloliv"!
Härligt!

AnnaKK sa...

Det lät verkligen hoppfullt att både jul och nyår är förbi om så pass få veckor! Hoppas du inte driver med mej nu bara - jag vet aldrig vilket veckonummer det är (och knappt ens datum eller veckodag heller! Host...!!). 8-)

Om det är till nån tröst så kan jag avslöja för dej att de senaste dagarna har det inte varit något dagsljus att tala om - så du har nog trots allt inte missat så mycket när du varit på jobbet. <:-)

Tre Tanter sa...

Hejsan, hittade dig hos en annan bloggare. Vi är tre tanter som skapat en ny blog. Vi skriver om våra minnen ifrån 50-70-talet. Hoppas du vill besöka oss, första inlägget är ute om B B. Vackra foton har du på din blogg :) Ha en bra dag, kram tant Brun

Viola sa...

Ja..en känner sig ju självb både gammal och rostig :) hoppas du har en bra dag på jobbet, kram

Bonnfrua sa...

Visst är det så, snart är julen och allt stolleri runt den över. Missförstå mig inte för jag gillar julen och även advent massor, men den däringa stressen som haipas upp av reklamnissar och handlen gör mig tokig!
Bara så du vet. ;-)

Anonym sa...

:)

Kram Tott