söndag 27 november 2011

Första Advent 2011

Det trodde Ni väl inte att jag skulle skriva, men det tycker jag faktiskt efter en promenad på stan under eftermiddagen.

Minns förra årets Första Advent och så behöver det kanske inte bli, fast hellre det än dagens Första Advent, inga människor ute på stan, alla gömde sig inne i butikerna.

Det blåser som attan och regnar, har nog varit uppåt 10 grader varmt mot förra årets så där minus 15 och massor av snö!

Blev inga dekorationer fotade, det var inget vackert i regn och blåst!


Får nog bli en glögg trots avsaknad av Adventsväder;)

Ha en skön söndagskväll!


annette

12 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Vinden har ökat här i västra länsdelen från stark till ännu starkare.
Instämmer med skylten din snögubbe håller: SNÖ vill jag ha. Mest för att slippa alla geggiga fotspår i hall och bil samt så blir det ju så mycket ljusare.

Della sa...

Det där med glögg låter som en bra idé.

Ninni sa...

Väldigt tomt utomhus även här. Men det lockar ju ingen att vara utomhus i detta väder. Nej i år får vi skapa adventsstämningen inomhus.
Hoppas glöggen smakar!
Kram Ninni

Nette Cecilia sa...

Kan meddela att här snöar det nu ,det är vitt på marken ,kram Nette

Jane sa...

Hade tänkt att julklappshandla idag till barnen men jag stannade inne istället :) Efter hundpromenaden med ett paraply som vände sig ut och in och nästan gjorde att jag lättade från marken, tog jag det beslutet! Glögg låter som ett perfekt sätt att få upp värmen :)

UllaMona sa...

SV Det kommer ett bättre foto på granen...men du kan ju kolla på min blogg så får du en liten försmak.
Kramen

paula i pörtet sa...

Hej, det är tur man har bloggen att kika i för att se hur vädret varit tidigare år. För fem år sedan bodde vi i Säfsen och det spöregnade hela första advent! Då hade vintern gjort en inbrytning men den töade visst bort just till advent. Trist med många som drabbats av Berit och på många ställen har julmarknaderna fått ställas in. Läste att Jullotta på Liseberg också ställts in. Vad rår vi på vädrets makter, inte mycket!
Krya-på-dig-kram

Viola sa...

Har du någon bra fönsterputsare så hör gärna av dig, orkar inte ta mig an alla fönstren på Bossgård :( snön får gärna vänta ett par veckor, är bra för affärerna om det är barmark, så tänker en affärskvinna :) idag sol, underbart, ha en bra dag, kram

Tristan sa...

Vi får kose oss inne når været er som værst.

Anonym sa...

Själv höll jag mig till lussebulle...glögg blev det ingen:(

Kram Tott

Elisabeth sa...

JAAAA, låt snön komma!!!!

AnnaKK sa...

Här omkring blev det ganska så skit med julskyltningen i söndags - vissa orter ställde till och med in den helt och hållet på grund av stormen. Och jag var inte på nån, och saknar det verkligen inte heller - för där håller jag med dej: det vill till lite snö för att den rätta stämningen ska infinna sej! :-)

Nu är det dock lite kul att inspektera "julpyntet" efter stormen. Det är inte alla granar som har sina stjänor kvar i toppen, kan jag säga! Och vissa granar har t o m blåst omkull...