torsdag 3 november 2011

Att välja!

Precis kommit hem från ett pass "styrkeyoga", det var första gången, skittufft för en "stel" fd gammal långlöpare.

Fast det är ju bara att ge järnet, kanske borde vara så trött och slö som björnen på stenen, men se det är jag inte, utan jag fick ny energi, så nu springer jag vidare och gör lite nytta även här hemma ikväll, börjar ju inte jobba förrän vid sju-tiden imorgon;)

Ha en bra början på slutet av veckan!annette

8 kommentarer:

AnnaKK sa...

Minns inte när jag tränade sist, men det är förstås alldeles för länge sen... <:-) Härligt när man känner att det ger energi - det är så det ska vara!!!

Jo, minsann! Jag lyckades få igen locket på frysen även efter det sista köttpaketet. Annars hade vi en "Plan B" att deponera lite hos makens föräldrar - men det behövdes alltså inte. Eventuellt tack vare att jag bestämde mej för att laga till en del med en gång - på spisen puttrar nu en gryta blivande dillkött. :-)

Jane sa...

Härligt med yoga! Jag går på Friskis o Svettis´yogan :)
Jag var hundvakt åt dottern idag, därför blev det tre st ... som tur är har jag min mor som tar min hund när vi går ut. Lite jobbigt annars med en Jack Russel och två stora Podenco - speciellt om det dyker upp en kanin, då hänger jag i kopplen kan jag lova ;)
I morr´n är dottern hundvakt och jag åker till Stockholm. Tänker besöka Fotografiska och Moderna muséet.
Hoppas du inte behöver jobba så länge i morr´n ... det är ju fredag :) Ha det bra!

BrittMarie sa...

Styrke-yoga? Jag som trodde yoga var att sitta i kors med benen och tänka sig bort ;). Nej, jag får erkänna att jag vet inte så mycket om detta, även om jag provat en del annat genom åren. Idag har det varit vattengympa. Det känns väldigt bra. Kanske jag testar styrkeyoga ett annat år. Ha en bra helg!

Ragnvi sa...

Morning! Nu har jag suttit en god stund o njutit av dina bilder o texter! Fast jag har svårt att sitta....
Ditt fredliga fönster...så fint!
Kramen!
Ragnvi

PS. Jag började ju hos sjukgymnasten i höstas...men sen har jag bara varit dålig så det har inte blivit av nå mer...suck!

Tristan sa...

Flott bilde av bjørnene. Kanskje en skulle gjøre som bjørnene om vinteren?

UllaMona sa...

Jo jag tackar jag...fd långlöpare, det visste jag inte, härligt Annette!

Du vet väl att björnen är jättesnabb på kortare distans...inget att leka med.

Ryggen känns bättre och bättre, tränar mag-och bukmuskler på Itrim ja även andra muskler som jag inte trodde att jag hade...hade vansinnigt träningsvärk i "innanlåren" nu väntar jag otåligt på snön så att jag kan börja åka längdskidor. Uppe på skidstadion har de lagt ut en konstsnöbana på ca 3 km men där är så vansinnigt trångt att tanter som jag passar inte in.
Ha en fin helg Kram

paula i pörtet sa...

Hej, det lät spännande med styrkeyoga! Jag är ingen yogaperson, inte heller thai chi eller liknande, jag kundeinte ens ligga och slappna av efter ett gympapass då när det begav sig. Jag började direkt att hyperventilera! Spänd som en fiolsträng var bara förnamnet...
Waran ja, är glad jag slapp den medicinen, äter istället Asasantin o då behöver man tydligen inte kolla upp värden titt som tätt.
Imorgon får jag äntligen snusa bebbe då vi åker till Stockholm.
Jag fick ett fint kvitto från webhotellet att jag nu var skuldfri, hihi
Kram och ha en skön helg, o du, att sluta sova är ett dåligt alternativ, vi behöver skönhetssömnen!

Anonym sa...

Så där slö känner jag mig. Har tagit mig en dust med kommunen igen... *suck*

Kram Tott