tisdag 18 oktober 2011

Höst i rabatten

Det var inget roligt med den förra redigeringen, så nu är det färg och sol i bilden igen;)
Idag jobbat enligt schemat och enligt schemat kort dag, så nu skall det bli styrketräning, hörs senare ikväll!
annette

5 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Men vilken lyx! Komma hem när du ska! Ehhh lyx? Nej den anställdes privilegium att gå hem när man ska. Fast så är ju itne fallet, det vet ju både du och jag.

Hoppas din kväll blir stressfri och skön!

Anonym sa...

En lite hoppfull känsla infinner sig i bilden...

Kram Tott

Jane sa...

Vilken vacker bild, älskar motljus det blir ett sådant speciellt "skimmer" över bilden.
Här har det regnat precis hela dagen idag, mörkt och tråkigt. Piggade upp mig själv igår kväll med att anmäla mig till två distanskurser (tokig som man är). Digital bildbehandling och Fotografi - visuell kommunikation. Det är Högskolan i Jönköping som har kurserna men allt sköts genom datorn :) Håller tummarna att jag kommer med!

AnnaKK sa...

Idag ska jag också hålla mej till ett schema ang jobbet - det lär bli svårt! ;-) Är ju van vid att kunna flexa som jag vill, men nu har en skola bokat in sej på både för- och eftermiddagspass flera dar i veckan för jag vet inte hur lång tid framåt. (Tre veckor enl papperna som ligger på skrivbordet på jobbet, men det kanske bara är till att börja med). Så idag harde jag tänkt börja klockan sju - men det har redan spruckit eftersom klockan nu är 6.50. <:-)

Svar på frågor: Stämmer så bra att dottern har bil, men eftersom jag och maken inte bidrar till nåt att tanka den med så rullar den nog inte så fasligt många mil i veckan. Mest bara till och från fotbollsträningarna, skulle jag tro. Och då är de ju dessutom några stycken som turas om att ta den körningen. Nån måtta på bortskämdheten får det alltså vara! ;-)

Westernbyn är uppbyggd på baksidan av en resebyrå vi har här. De är specialister på USA-resor, så den ingår väl så att säga i marknadsföringen. :-)

Liou sa...

interesante