onsdag 5 oktober 2011

Inte med i Idol!

Nu har jag inte sett idol på massor med år, men jag kan ju inte undgå att se lite i dagstidningarna, och jag tror inte att denna grupp ställer upp där;)

Fast i mitt tycke så spelade dom väldigt bra musik, lite entonig men ändå en njutning att lyssna på en stund!

Ha en bra kväll!

annette

6 kommentarer:

Jane sa...

Jag gillar medeltidsmusiken ... brukar lära barnen en sorts ringdans som aldrig tar slut :) På skylten med "kall saft" skulle det stå "mjöd" istället ;)
Idag har vi haft en kanondag, friluftsdag med vatten som tema - vattenstaffetter, tipsrunda, håvning av smådjur i sjön och grillning av korv. Solen sken och alla var glada ... fram för fler sådana dagar :))

AnnaKK sa...

Medeltida dunka-dunka?? :-) Ja, varför inte - Idol behöver verkligen förnyas, så!!

Jag tror inte det är officiellt ute med den här vargobservationen - iallafall har jag inte lyckats hitta något på nätet än. Men att det finns en stationär tik i sydvästra Småland är ju känt, och eftersom den tydligen rör sej en del inom "sitt område" så misstänker jag att det är den som har synts här. Det är ju bara ett par mil ifrån där den tidigare har tagit flera stycken får... Första skyddsjaktsansökan avslogs, men nu har det nyligen lagts in en ny så vi får väl se vad som händer. Det är en så kallat genetisk viktig varg, men med de matvanor den tycks ha (mycket får på menyn alltså!) så passar den ju ypperligt illa i dessa trakter. :-/ Men om hon förblir fredad så står det antagligen inte på förrän det dyker upp en hane också, och sen har vi ett etablerat vargrevir i den här landsänden också. Kan inte påstå att det scenariot står högt på min önskelista, men det vore så-å-å-å häftigt att nån gång få se en livs levande varg ute i naturen!!!

Tristan sa...

Det ser jo ut som om de har det gøy i alle fall.

Viola sa...

Varför inte pigga upp idol lite..skulle behövas tycker jag med all fixerign på det yttre..hoppas dagen varit bra, snart dags för helg igen :) kram

Pysselfarmor sa...

Tror att de har det bäst och roligast utan Idolmedverkan!
;-))

Bonnfrua sa...

Idol är inte min grej, orkar ine med den sortens program helt enkelt.
Men din bild visar ju på känsla och något mer "världsarvigt" än en dagsslända. Eller nåt typ.... :-)