söndag 16 oktober 2011

Höstskog!

Lite inspirerad av andra bloggare bl.a Della och Anna KK så testade jag att få till oskärpa samtidigt som jag knäppte av bilder i skogen igår!

Gick bra efter en stund, bilden här är bara förstärkt lite i färgerna för att få fram lite höstkänsla!


Var igår ute på en låååång skogsvandring, känns lite i benen idag, men det är ju fint väder även idag så det är bara ut igen som gäller efter lite måsten!


Ha en fin söndag!


annette

7 kommentarer:

Della sa...

Vad fint det blev. Som en målning. Det är kul att prova lite annat. :-)

Jane sa...

Tack för kram! :) Är i chocktillstånd fortfarande ... en god vän gjorde ett val som ingen av oss närmaste hade en aning om. Man blir omskakad, minst sagt och har svårt att koncentrera sig. Tänker sätta mig med Photoshop nu, antar att det tar all uppmärksamhet.
Din bild ser drömsk ut, precis som om man springer förbi träden ...
Ha en skön dag i solen!

AnnaKK sa...

Go´morron Annette! :-)

Vilken underbar bild du har trixat fram här - den är som en provbit av ett tygstycke, nästan!? Varmt och mjukt med ett gosigt ludd - eller sudd, kanske jag ska säga. :-)

Här är det rejält dimmigt ännu så länge denna morgon, och jag var faktiskt ute nyss och fotade solen på ett vis så att den nog kommer att se ut som en måne när (om...) jag redigerar de fotona. :-) Hoppas att den snart har bränt igenom dimman så det blir klart solsken istället.

Tristan sa...

Høst kunst.

Ninni sa...

Visst är det roligt att leka lite :) Du fick ju till ett lyckat resultat. Härliga färger också, det ser så mjuk och gosigt ut. Jag har också provat ett antal gånger men de allra flesta bilderna blir ju bara misslyckade.
Ha en skön vecka!
Kram

Anonym sa...

Alltid roligt att prova något nytt i redigeringsväg:) Och de blev ju ett bra resultat!

Kram Tott

Elisabeth sa...

Superskön bild!
Nästa år ska jag ha som utmaning att köra olika tekniker, liksom denna. Men då får jag nog nöja mig med en i veckan! :-)
Det är inte helt lätt att få till ett bra resultat med medveten rörelseoskärpa, men jag tycker du fått en riktig skön bild!