torsdag 13 oktober 2011

Höst, men ännu finns det lite grönt!

Ja, löven täcker inte allt grönt ännu och det tycker jag är trevligt!

"Stentuff" dag idag, så nu går jag ut i luften en stund och hoppas kunna sortera bort det som inte skall finnas kvar i "knoppen" till imorgon!


Ha det gott!


annette

6 kommentarer:

Tristan sa...

Det er en flott måte å slappe av bare å gå seg en lang tur.

BrittMarie sa...

Nu hoppas jag du har kunnat sortera bort det du inte vill ha i huvudet, och låtit det blåsa bort, som höstlöven i vinden.
Jo, det har varit något knas på min blogg. Ett inlägg har bara försvunnit. Ölandsbron, som jag lade ut i går är borta. Visserligen var det en dålig bild, men i alla fall. Hoppas det inte fortsätter så.
Kram och se fram emot helgen!

Jane sa...

Usch, för sådana dagar! Frisk luft brukar göra susen. Jag är glad att jag har hunden för då kommer man ut i alla väder och rensar huvudet istället för att "grotta ner sig" i soffan :)

AnnaKK sa...

Denna morgon får man ut och skrapa bort frost, om man ska se nåt grönt på marken... <:-) Väntar just nu på att solen ska komma upp över skogen - då kan det bli läge till att fota det kalla mot en varm bakgrund, liksom. :-)

Förövrigt ska jag väl masa mej till mitt synnerligen lugna och slappa jobb lite längre fram på förmiddagen - och i eftermiddag blir det nog lite mer testande av den nya lilla Ixusen. Gillar den verkligen!!!

Hoppas du överlever din arbetsdag, och att det sedan stundar en riktigt SKÖN helg för dej!! :-)

Bonnfrua sa...

Så trist att du hade en tuff dag igår! Hoppas att det blir bättre idag.
Ser att du busat till den här bilden, läckert!

Anonym sa...

Vacker bild:)

Kram Tott