torsdag 27 oktober 2011

En toppendag igår!

En toppendag igår, nu vet jag allt om Fibrinogen;)

Och faktum är att t.om arbetsmötet igår kväll var riktigt bra!

"Storchefen" visade sig för första gången på två år och redde ut en hel del frågetecken, skulle nog visa sig oftare tror jag!

Ha en bra dag!


annette

8 kommentarer:

Jane sa...

Härligt med en sådan dag, flera beställes omedelbums ;))
Vårt möte blev totalt misslyckat. Den nyanställde fortsätter att vägra jobba så som tjänsten innebär ... hon tror att hon ska sitta med en elev i taget i ett litet rum trots att det ingår 140 min. matte för 11 elever i grupp. Kan man påstå att man är flexibel om man inte ens kan pröva fram till jul? "storrektorn" kom på besök på kvällsmötet (då var inte den nyanställde med) och hon sa att det var arbetsvägran och skäl för uppsägning ... vi får se hur det fortsätter. Vilken start på en ny arbetsplats!!!

Della sa...

Och nu vet jag lite, lite om fibrinogen. Jag var ju tvungen att googla. :-)
Bra att du hade en finemangsingdag. Jag var också på föredrag, men det var tyvvär inga nyheter så det blev lite långrandigt. Satt och fibblade med telefonen...

Tristan sa...

Flott for deg.

Pumita sa...

Tror du att jag kunde låta bli att googla? Neej, självklart inte. Roligt att det blev så lyckat igår, speciellt eftersom du inte verkade ha så höga tankar innan.

AnnaKK sa...

Jamen, det är nog bra att ha förväntningarna ställda nånstans i botten - så blir det oftast bättre än man kunde ana!? :-D

Anonym sa...

:)

Kram Tott

Jane sa...

Toppendag idag, vi hade lite "barnrättsverksamhet" med alla på skolan. Alltid kul att göra lite annat ... och i morr´n är det fredag :)) Inte klokt vad veckorna springer iväg ... kanske dags att börja fundera på julklappar.

Elisabeth sa...

Så glad jag blir för din skull!!!
Fram för synligare storchefer!

Och jag är ledig, så jag vägrar googla på fibrinogen... så jag har inte den blekaste aning om vad det är... möjligen en gen.
Men det känns tryggt att du är trygg i din kunskap om fibbigenen, så har jag koll på tinnings bilder och texter...
:-D