söndag 25 september 2011

Tidig Höstmorgon I Skärgården

Inte min mening att oroa Er, inget särskilt har hänt, inte mer än att tid, ork och lust försvann på en och samma gång i veckan och då måste jag prioritera för att "överleva"!

Att prioritera för mej innebär då att söka lugnet och tystnaden i den mån det går, och då får bloggen vila, så jag hinner vara ute i naturen så mycket det går.

Tidigt, väldigt tidigt igår morse åkte jag ut i Skärgården och fick uppleva en fantastisk morgon när solen gick upp utanför Arkösund, sådana stunder ger mej kraft och energi!

Tack för tankar och ord från Er, ger oxå energi och även om jag just nu inte bloggar så mycket så finns Ni i tankarna och vips så är jag igång igen, men inte just nu för jag skall försöka ta vara även på den här soliga dagen och vara ute så mycket tiden tillåter!

Ha det gott!

annette

8 kommentarer:

Morten Pedersen sa...

Flott kveldsbilde.

Pumita sa...

Jag har tänkt och undrat. Skönt att få ett livstecken. Då kan jag passa på att säga att jag själv kommer att vara mer frånvarande än närvarande i bloggvärlden framöver. Mycket som händer i det verkliga livet och då får bloggen stå åt sidan... men rätt som det är så pluppar jag upp, där eller här. Ha det gott!

Jane sa...

Hallå på dig! Undrade just var du var, men jag anade att det var en liten "lugn - och ro - paus" :)
Passa på att vara ute och njut av det härliga vädret, det ska jag göra iaf.
Har också fullt upp med en massa nytt ansvar på jobbet plus klassen med 20 st yra ettor, det tar på krafterna ;))
Ha det gott!

Della sa...

Ta hand om dig Annette! Låter härligt att åka ut så där tidigt och se solen gå upp.

Ninni sa...

Du gör helt rätt! Jag ser på fotot att du haft en underbar morgon och dag...
Det har ju varit härliga dagar även här hos oss. Det är nästan så att man skulle kunna tänka sig en liten höstsemester...fast det är sommarväder. Då skulle det väl passa bra med de där robotorna :) Undrar just vad våra kvinnor skulle tycka om det...
Sköt om dig!
Kram Ninni

AnnaKK sa...

Hej-Hej!

KLOKT att prioritera på det viset! :-) Själv har jag så attans lätt för att även bli stressig med bloggen när det är lite för mycket av annat också...

Låter som att du har haft en riktigt BRA helg, och det var du verkligen väl förunnad!

Kramar!! :-)

paula i pörtet sa...

Du har så rätt prioriteringar som man bara kan ha! Beundrar att du orkar stiga upp tidigt en ledig dag för att komma ut i naturen, inte många som skulle orka efter en tuff arbetsvecka. Men du vet ju att det ger dig mer än att ligga kvar under täcket..
Här har björkarna tappat de flesta bladen och i övrigt har vi mu mest barrträd så någon större färgprakt har vi inte här heller.
Kramen

Anonym sa...

Vem fasiken orkar blogga??? Inte jag iaf. Migränen följer mig som en skugga och övertid har jag gjort alltför mycket senaste tiden(av det obetalda slaget dessutom). Vad sägs om 7 timmar bara i helgen...?

Kram från en trötter Tott