tisdag 13 september 2011

Kör så det ryker;)

Japp, så är det, åkte hemifrån 05.30 imorse och kom hem nu 19.30.

Fast den sista timmen har jag ägnat åt styrketräning så då blev jag pigg igen, tur att vi är två som tränar ihop, annars är det lätt att strunta i träningen och hänge sig åt självömkan efter sådana här arbetsdagar, vilket inte är bra för hälsan! Ha en skön kväll!


annette

9 kommentarer:

Pumita sa...

Beundrar dig som orkar träna efter ett sånt arbetspass. Masade mig hem ungefär samma tid... utan att träna på vägen. Nehej, inget dåligt samvete. ;)

Morten Pedersen sa...

Jeg tror sjelen trenger vile også....

Jane sa...

Oj, vad duktig du är! Jag hade nog hemfallit åt självömkan ;) Bilden är suverän!!!
Var hos tandis igår igen ... tanden de lagade blev för låg så det har blivit för stor belastning på visdomstanden och den framför (biter ihop på nätterna). Nerven har svullnat i alla tre tänderna så nu äter jag Alvedon och Ibumetin i några dagar för att se om det ger sig. Annars blir det katastrof ... 2 rotfyllningar och en utdragning av visdomstanden. Undrar om man kan skylla allt på första tandläkaren och slippa betala för kalaset?!?
Ont gör det iaf :(

Anonym sa...

Själv har jag hängt i innebandyhallen efter jobbet och igår blev det lagledarmöte på Scandic... nu är jag TRÖTT som bara den!

Kramkram
Tott

BrittMarie sa...

Vilken fräsig bild!! Så det är sådan styrketräning du ägnar dig åt :). Själv glömde jag mitt gympapass idag! Sån blir man när man bli farmor, tydligen.

Ragnvi sa...

Håller tummarna för dig att du orkar med!!
Sicken härlig bild!! Bra fångat!
Och dina hästbilder...jättefina! Men såå stora!
Jag blir hemma från jobbet denna veckan...feber o allmänt dålig...grr!
Kramen!
Ragnvi

AnnaKK sa...

Åh, här har vi visst någon som försöker trissa upp tillvaron!? Känns bra!! :-D För vädret gör iallafall inget annat än tristar till den... :-/

Hoppas verkligen att det gick bra att åka dubbeldäckare i morse? Blåsten är inte så svår här, men det är regnigt och grått.

paula i pörtet sa...

Wow vilken fullträff till bild! Ibland blir jag avis över dem som har riktiga systemkameror, som tar så fina bilder, men, sen tänker jag, inte orkar jag släpa omkring med den, o gör jag det så lär jag inte kunna ta bilder så bra i alla fall då jag inte fixar att lära mig alla finesser...
Angående svampen, den du plockar heter numer rimskivling och jag plockar den bara en gång per år, innan det finns något annat plockbart! Jag tycker den är ganska smaklös o trist jag och har inte riktigt fattat att den bedöms vara så superbt god. Ganska hård i konsistensen dock vilket gör att maken kan äta den, han äter inga slemmiga soppar säger han, haha
Slemmig citronskivling är min favorit, är väl den enda som orkar plocka o rensa den kan jag tänka.
Kram!

paula i pörtet sa...

Hej igen, vi för en diskussion på Svampguidens forum angående älgflugan. Visst hade du stött på den i Norrköpingsområdet, kan du säga något närmare i vilken skog, finns de som vill veta på forumet, vet ej varför..hon hade iaf aldrig stött på dem i skogarna där