måndag 19 september 2011

Inte är det så inte;)

Neeej, det står aldrig någon kock och lagar mat tills jag kommer hem, får allt fixa till det själv;(
Och det betyder att må-to, så blir det aldrig någon middag lagad, utan det blir fika och något enkelt och supersnabbt att stoppa i "maggen";)


Och nu skall jag diska!


Ha en skön kväll!


annette

17 kommentarer:

Jane sa...

Samma "problem" här :) Ingen kock står och väntar med något smaskigt ... Ett tag lagade vi mat åt varandra, min mor, dotter och jag - då åt man iaf middag 3 dagar i veckan förutom lö, sö. I och med att min mamma råkade ut för viruset på balansnerven så lade vi ned det projektet ... får se om vi kan börja igen. Det är ju lite roligare också att laga mat för flera :)) för att inte tala om att äta tillsammans :)

annette sa...

Jane, visst är det så, hoppas Ni får igång det projektet igen!

annette

Morten Pedersen sa...

Lykke til med disken, fint bilde har du også tatt.

Bonnfrua sa...

Maken sa idag när vi åt att det är bra mycket godare med hemlagat än köpt mat. Men tänk att få slippa laga den... men är man hemma och skrotar och han jobbar ihjäl sig så är det inte mycket att orda om. Egentligen. Men fantasin tryter, det erkänner jag!

Jane sa...

Nästa gång måste du svänga av till Gävle så kan jag bjuda på lite fika :) Finns mycket fint att se här och fota.
Känner av visdomstanden fortfarande från och till så där är väl inget annat att göra än att ta bort den :( Jag hatar att gå till tandläkaren!

AnnaKK sa...

Jag får nog titulera mej som det här hushållets förste-kock, men ibland händer det faktikst att maken fixar maten. Sonen däremot bara äter... :-)

Det blev faktiskt ganska okej väder här sen idag, rent av lite solsken emellanåt under eftermiddagen. Känns lugnast så, för jag såg att det var väldigt mycket vatten i ån här utanför - och nån översvämning är jag inte så jättesugen på! <:-)

paula i pörtet sa...

Hej! Jag har ju all tid i världen att laga mat, men, eftersom inte maken äter hemma i veckorna så fuskar jag också med något enkelt. Sen är det mycket roligare att fixa något gott till helgens måltider. Planeringen är nästan det roligaste, jag kan gå o tänka på helgmenyn hela veckan, haha, snacka om matfixerad!
Ska försöka mig på en vegetarisk variant av ärtsoppa, påbörjade den igår kväll! Först blötläggning över natten, sen ska ärtorna groddas 2-3 dagar! Kul att testa något nytt
Kramen

Ragnvi sa...

Även om jag är gift så är det inte med nån kock...verkligen inte, fniss! Men ibland strejkar jag...då blir det väldans lättlagat här...eller hämtmat!
Jag börjar jobba idag, känns ganska OK förutom hostan...
Kramen!
Ragnvi

Viola sa...

Trodde jag kommit fel...vilken härlig layout du fixat :) idag är det söndag för mig, inga måsten...är ju min lediga dag, trivs med att vara ledig när andra jobbar, ha det gott, kram

Pumita sa...

En egen kock, det vore lyxigt! Få förunnat, antar jag. Vi vanliga dödliga får nöja oss med vardagskrubb.

Inger sa...

men å andra sidan blir det inte så mycket disk då,,,alltid något.
Men visst är det skönt att få maten lagad ibland...hoppas du får det någon gång iaf. kramen

Anonym sa...

här hade vi kockhjälp idag...men de lyckades förstöra pannkakorna... :( Blev att raskt åka till pizzerian

Kram Tott

Della sa...

Som typ på min bild då. ;-)

Ragnvi sa...

Hoppas allt är OK med dig?!
Kramen!
Ragnvi

AnnaKK sa...

Hej-Hej!

Du diskar väl inte fortfarande...? 8-I

Hoppas allt är bra!?

Kram! :-)

Ninni sa...

Nej inte här heller men det händer då och då att maken lagar maten och det är verkligen uppskattat. Men oftast är det jag som är snabbast hem ;)
Jag ser att du också har annat för dig än att blogga...jag har haft så dåligt med tid de senaste veckorna men nu är det bättre. Hoppas att allt är bra med dig!
Ha en skön helg!
Kram Ninni

paula i pörtet sa...

Var har du tagit vägen ? Vi börjar bli oroliga, är ju bortskämd med att det alltid händer något nytt o spännande hos dig!
Hoppas du bara har mycket omkring dig, och att det som sker är positivt!
Trevlig helg och kram från pörtet