onsdag 10 augusti 2011

Telefonkiosk

Hittade även en telefonkiosk med telefon i, när vi som hastigast besökte Nora, rätt sällsynt numer, den lilla tjejen var visst helt fascinerad, gick aldrig därifrån så hon fick vara med.

Lite kallt här idag, men det är nog bara tillfälligt!?


Ha det gott!


annette

Nr 312 av 365

6 kommentarer:

paula i pörtet sa...

Hej! 12 varma grader har vi idag, lite kontrast mot för bara några dar sedan! Förstår att ni hade en toppentur till Sälen! Jag har aldrig varit där sommartid så nu ser jag fram emot att du visar en massa vackra vyer från Dalarnas fjällvärld!
Vet du förresten angående Göta kanal att den når ända hit till min lilla kommun Smedjebacken! Tyvärr går det inga turer längs kanalen mer än någon enstaka gång per säsong så de tillfällena lyckas vi alltid missa.
Kram från ett regnigt pörte

Della sa...

Det är väl sällan dom har telefon nu. Tänk ändå vad fort omställningen till att alla ha mobil har gått.
Lite svalt idag ja. Blir säkert bättre.

Bonnfrua sa...

Lite svalare idag men som sagt: Bara tillfälligt! :-) det brukar kunna vara varmt när tröskan jobbar och den är beredd nu, så hoppas, hoppas...

Jane sa...

Vilken fin telefonkiosk! De är väldigt sällsynta nu för tiden ... och inte bara nu ... minns en gång för många år sedan då vi bodde i Säffle. Jag kom med tåg från Stockholm, sent, ingen taxi att uppbringa ... mobil fanns inte då och inte heller ngn telefonkiosk. Jag bodde på andra sidan stán och det var alldeles för ödsligt att gå hem. Travade in på polisstationen för att låna telefon och det slutade med att två poliser skjutsade hem mig, väntade tills jag hade kommit in i det tomma, mörka huset och vinkat OK till dem - det var verkligen schysst! (Skogen låg precis bakom och resten av familjen var kvar i Stockholm). De nyfikna grannarna (vi var ju 08:or) stod bakom gardinerna och vädrade sensation :))

annette sa...

08 som kommer hem i polisbil, det levde "dom" säkert länge på;)

annette

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Riktigt vacker bild!!!

Kram Annica